Visa studentum.se som: Mobil

Vet du inte riktigt vad du ska plugga? 🎓📚 Besök vår Digitala utbildningsmässa den 30 september kl. 08.00 -18.00 och ta reda på det! ✨ Läs mer om mässan här!

Recensioner av Bibelskola

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 15 recensioner.

Hannah
(5)
Hjälmareds Folkhögskola är en skola som fokuserar på gemenskap. Varje morgon kl. 10:00 är det fika för alla elever i Herrgården, och gemensamma aktiviteter såsom temaveckor/temadagar hålls regelbundet där elever får möjlighet att arbeta med andra elever på skolan som man normalt kanske inte träffar. Lärarna är duktiga och omtänksamma. Jag ha...
Visa mer
Johan
(4)
När jag fick reda på att jag skulle börja studera på Hjälmareds folkhögskola så hade jag aldrig hört talas om skolan, och kände ingen heller som hade gått på Hjälmared. 1 år senare så insåg jag det året på Hjälmared var en av de bästa som har hänt mig i mitt liv! Så otroligt fina lärare, elever och sån fantastisk natur och gemenskap. Dessutom är...
Visa mer
Channa Gunasekara( Bibel)
(5)
Jag är tacksam för att jag fick vara med och studera en termin i Bibellinje, Enligt min tro på Jesus, tror jag att tiden på Hjälmared har blivit en tid för att bygga upp mitt liv genom att möta nya utmaningar samt ett nytt gemenskap i en ny miljö. Jag är tacksam till Gud för att jag fick lära känna både skolans personal och andra elever, samt d...
Visa mer
Daniel
(5)
Jag kan ärligt säga det bästa året i mitt liv. Fantastiska lärare som låter dig utveckla din kristna tro, på en helt underbar skola, fylld med underbara människor, i den finaste omgivning. Något jag aldrig kommer ångra att jag läste.
Emelie
(5)
Att gå på Hjälmareds folkhögskola var det bästa beslutet jag tagit i hela mitt liv. Därifrån har jag fått vänner för livet, fått bli mer trygg i vem jag är och vart jag står i olika livsfrågor. Att bo på internat, baka kladdkaka varje kväll, ta promenader runt sjön, oändligt många spelkvällar och nybakat bröd och ägg till frukost varje morgon -...
Visa mer
Ellen
(5)
Alltså denna skola, denna utbildning! Vilken plats, och vilket år! Jag lärde mig så otroligt mycket om mig själv, Gud, kyrkan och andra människor under det året jag gick där. Hjälmared är verkligen en skola som ger utrymme för människor att komma med allt vad vi är, och som får en att växa tillsammans med dem man möter.
Elev 2015/2016
(5)
Året på Hjälmareds Bibellinje betydde väldigt mycket för mig! Är fantastiskt att få möjligheten att vrida och vända på det här med kristen tro och att få samtala med lärare och klasskamrater från olika bakgrunder. Det finns plats för att växa, ifrågasätta och fundera!
Robert
(5)
Mitt år på Bibellinjen på Hjälmareds folkhögskola går till minnet som det hittills bästa året i mitt liv. Skolan arbetar mycket för att stärka gemenskapen bland elever genom olika typer av aktiviteter, både under och utanför skoltid. Det här betydde i mitt fall att jag fick en fantastisk gemenskap tillsammans med min klass och andra elever på sk...
Visa mer
3
(4)
Intressanta ämnen med med mycket diskussion samt bra lärare ifrån olika kristna sammanhang får Hjälmareds bibel-linje att hålla måttet.
Josef
(5)
Jag gick bibellinjen och tycker självklart att du ska göra det också! Här fick jag möjlighet att fördjupa min tro och reflektera och diskutera hur den ska omsättas i praktiken. Dessutom har jag lärt känna massor av andra elever som har blivit vänner för livet och njutit av den vackra miljön utanför Alingsås. Sök bibellinjen idag!
Elev 19
(5)
Ett år fullt av utmaningar med både tro och andra människor. I naturen kring hjälmareds folkhögskola mår man som bäst, med en bred lärarskara och mycket kunskap finns mycket att lära sig här!
Elsa
(5)
Hjälmared är en helt fantastisk skola! Det är jättevackert, trevlig personal och sjukt kul att bo på internat. Bibelkursen är lärorik med kunniga lärare och intressanta ämnen. Jag ångrar inte att jag valde ett år på bibellinjen! :)
Ellen
(5)
Ett super år med massa ny kunskap och fördjupning inom bibeln och härliga människor. Jag rekommenderar denna linjen och skolan!
Carolina
(4)
Det var helt rätt för mig att gå bibellinjen på Hjälmared efter gymnasiet. Jag fick ett år att ägna mig åt mig själv, relationer och min kristna tro. Jag har lärt mig massvis, framför allt om relationer. Skolan ligger väldigt vackert intill sjön "Lilla Färgen". Det finns en jättevacker prommenadstig man kan gå runt sjön, som tar ungefär en timme...
Visa mer
ROCKFERRY
(5)
Hjälmared är en stor kärlek i mitt liv började där och gick allmän linje men fastnade kvar liksom många andra och går nu Bibel det är en fantastisk skola och de bästa lärarna. Skulle gå kvar där livet ut om jag kunde!
Recensionspolicy

recensionspolicy studentum.se

Vill du lämna en recension om en skola eller en utbildning på studentum.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra att hitta den utbildning som passar dem bäst. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se
Logga in