Visa studentum.se som: Mobil

Stöd och matchning

Hermods VUX
Sammanfattning
Enskilda kurser (Komvux)
Borlänge, Gävle, Göteborg, Kalmar, Luleå, Uppsala - Visa alla  
Kommande starter

Plats & start


Kalmar
Flexibel

Uppsala
Flexibel

Stöd och matchning

Stöd och matchning är en tjänst från Arbetsförmedlingen som du kan ta del av hos oss på Hermods. Stöd och matchning riktar sig till dig som vill ha ett jobb eller en utbildning. Vi hjälper dig att hitta jobbet och vad du ska göra för att få det. Du får hjälp att söka och hitta en utbildning som passar dig. Stöd och matchning på Hermods hjälper dig att gå hela vägen.

Efter utbildningen

Har du fått stöd och hjälp att hitta ett jobb eller en utbildning som passar dig.


Förkunskaper och behörighet

Din handläggare på Arbetsförmedlingen bestämmer om du får ta del av Stöd och matchning. Du måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen för att ansöka.


Innehåll och upplägg

Stöd och matchning är en tjänst som du kan delta i för att få hjälp ut i arbetslivet. På Hermods ger vi dig hjälp och stöd för att hitta ett jobb eller en utbildning som passar dig. Tillsammans med Hermods handledare och coacher hittar du vägen till arbetslivet. Vi finns med dig tills du har fått ett jobb.

Vi erbjuder dig
  • Tillgång till vårt stora kontaktnät av arbetsgivare där du bor
  • Att hitta och söka ett jobb
  • Att samla dina kunskaper och din kompetens
  • Att skapa jobbansökan
  • Att vara förberedd inför arbetsintervjun
  • Studie- och yrkesvägledning
  • Information och hjälp att söka utbildningar

Stöd och matchning har fyra spår med olika inriktningar. De olika inriktningarna är anpassade efter vilket behov du har. Vilket spår som du ska delta i bestämmer din handläggare på Arbetsförmedlingen.

Om de fyra spåren
 

Spår 1 – Stöd och Matchning
Stöd och matchning riktar sig till dig som har behov av stöd i ditt arbetssökande för att förbättra dina jobbsökarfärdigheter och få välfungerande ansökningshandlingar. Du får hjälp i hur du finner och söker lediga tjänster och utbildningar, skapar nätverk på arbetsmarknaden och kommer i kontakt med framtida arbetsgivare.

Stöd och matchning kan erbjudas på svenska eller engelska.

Spår 2 – Stöd och matchning med språkstöd
Stöd och matchning med språkstöd riktar sig till dig som har behov av stöd i ditt arbetssökande för att förbättra dina jobbsökarfärdigheter och få välfungerande ansökningshandlingar. Du får hjälp i hur du finner och söker lediga tjänster och utbildningar, skapar nätverk på arbetsmarknaden och kommer i kontakt med potentiella arbetsgivare.

Stöd och matchning kan erbjudas på ditt modersmål, svenska eller engelska.

Spår 3 – Förstärkt Stöd och matchning
Förstärkt stöd och matchning riktar sig till dig som har en bakgrund med upprepade perioder av arbetslöshet eller till dig som har varit arbetslös i mer än ett år.  Du kan ha psykisk eller fysisk ohälsa vilket försvårar dina möjligheter att ta vissa arbeten. Hos oss får du stöd att förbättra dina jobbsökarfärdigheter och få välfungerande ansökningshandlingar. Vi hjälper dig också med att skapa nätverk på arbetsmarknaden och att komma i kontakt med framtida arbetsgivare.

Stöd och matchning kan erbjudas på svenska eller engelska.

Spår 4 – Förstärkt Stöd och matchning med språkstöd
Förstärkt stöd och matchning med språkstöd riktar sig till dig som har en bakgrund med upprepade perioder av arbetslöshet eller till dig som har varit arbetslös i mer än ett år.  Du kan ha psykisk eller fysisk ohälsa vilket försvårar dina möjligheter att ta vissa arbeten. Hos oss får du stöd att förbättra dina jobbsökarfärdigheter och få välfungerande ansökningshandlingar. Vi hjälper dig också med att skapa nätverk på arbetsmarknaden och att komma i kontakt med framtida arbetsgivare.

Stöd och matchning kan erbjudas på ditt modersmål, svenska eller engelska.

För mer information om Stöd och matchning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Hermods VUX

Vuxenutbildning på distans eller flexibelt i klassrum Hermods erbjuder ett brett och modernt utbud av vuxenutbildning. Hos oss kan du läsa om du saknar högskolebehörighet, vill byta yrke eller önskar höja din kompetens. Vi erbjuder över 150 gymnasiekurser och yrkesutbildningar...


Läs mer om Hermods VUX och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Stöd och matchning

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hermods VUX

Luntmakargatan 34
111 37 Stockholm


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(2,1)
Baseras på 26 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Stöd och matchning från Hermods VUX, fyll i följande uppgifter:

Du kanske också är intresserad av: