Visa studentum.se som: Mobil

Grundläggande kurs i naturorienterande ämnen, inledande kurs

Hermods VUX
Sammanfattning
Enskilda kurser (Komvux)
Distans, Sala, Sandviken, Stenungsund

Grundläggande kurs i naturorienterande ämnen, inledande kurs

Kursen ska utveckla kunskaper om naturvetenskapliga sammanhang och arbetssätt. I kursen går ni igenom ämnen som biologi, kemi, fysik samt hållbar utveckling.

Efter utbildningen

Har du fått grundläggande kunskaper i naturorienterade ämnen som biologi, kemi, fysik samt hållbar utveckling. 


Förkunskaper och behörighet

Inga specifika förkunskaper förutom att läsa och skriva på svenska. Det är bra om du läst eller läser SFI kurs D. Alternativt läst eller har påbörjat grundläggande svenska som andraspråk.

Se om du är behörig att läsa grundläggande vuxenutbildning.


Innehåll och upplägg

En kurs på grundläggande nivå i naturorienterande ämnen. Det här är den inledande kursen, nästa kurs är en fortsättningskurs.

Kursen består av tre moduler, där det ingår olika uppgifter som ska lösas. Det ingår även en laboration i kursen. Laborationen görs hemma, inget extra behövs inköpas för att göra laborationen. Kursen är skapad utifrån Skolverkets centrala innehåll och kunskapskrav för kursen och tar upp grundläggande kunskap i biologi, kemi, fysik samt hållbar utveckling. 

För mer information om Grundläggande kurs i naturorienterande ämnen, inledande kurs, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Hermods VUX

Vuxenutbildning på distans eller flexibelt i klassrum Hermods erbjuder ett brett och modernt utbud av vuxenutbildning. Hos oss kan du läsa om du saknar högskolebehörighet, vill byta yrke eller önskar höja din kompetens. Vi erbjuder över 150 gymnasiekurser och yrkesutbildningar...


Läs mer om Hermods VUX och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Grundläggande kurs i naturorienterande ämnen, inledande kurs

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hermods VUX

Luntmakargatan 34
111 37 Stockholm


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(2,1)
Baseras på 26 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grundläggande kurs i naturorienterande ämnen, inledande kurs från Hermods VUX, fyll i följande uppgifter:

Du kanske också är intresserad av: