Visa studentum.se som: Mobil

Byggnadsmålare

Hermods VUX
Sammanfattning
Arbetsmarknadsutbildning
Malmö, Stockholm
Startdatum: - Malmö

Byggnadsmålare

Är du noggrann & kreativ? Vill du ha ett omväxlande yrke? Då ska du läsa Hermods arbetsmarknadsutbildning Byggnadsmålare som ger dig rätt kompetens och gör dig attraktiv på arbetsmarknaden. Vi utför utbildningen på uppdrag av Arbetsförmedlingen för dig som är arbetssökande.

Efter utbildningen

Efter genomförd och godkänd utbildning hos oss kan du ta lärlingsanställning inom branschen. I slutet av lärlingstiden genomför du ett gesällprov som vid godkänt resultat ger dig ett gesällbrev samt ditt yrkesbevis.

 


Förkunskaper och behörighet

Utbildningen är en arbetsmarknadsutbildning vilket innebär att du är arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen för att kunna delta. Har du tidigare erfarenhet av yrket kan du här få en fördjupning och bredd i yrket som lättare leder till en anställning.

Anmäl dig som arbetssökande på Arbetsförmedlingens webbplats för att delta i en Arbetsmarknadsutbildning på Hermods.

 


Innehåll och upplägg

Att vara målare är ett praktiskt och kreativt yrke. Du arbetar ofta självständigt, men träffar både kunder och andra yrkesgrupper, vilket kräver att du är bra på både samarbete och att ta stort eget ansvar. Sommartid arbetar du mycket utomhus, under vintern är det mest inomhusjobb.
Du arbetar i olika typer av miljöer; så som bostäder, kontor, skolor, sjukhus och industrier. Målet är att du som utbildad målare ska bli specialist på behandling av ytor. Du utför arbetsmoment som underarbeten och grundning, spackling, målning, tapetsering samt marmorering och dekoration.

Utbildningen inleds med en förberedande utbildning som omfattar 2 veckor. Under denna del upprättas en individuell studieplan för dig. Därefter genomför du en individanpassad utbildning på max 37 veckor som innehåller följande kurser nedan.

Kurser som ingår i utbildningen:

  • Måleriprocessen
  • Måleri 1
  • Måleri 2
  • Måleri 3
  • Måleri 4

 

För mer information om Byggnadsmålare, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Hermods VUX

Hermods VUX

Vuxenutbildning på distans eller flexibelt i klassrum Hermods erbjuder ett brett och modernt utbud av vuxenutbildning. Hos oss kan du läsa om du saknar högskolebehörighet, vill byta yrke eller önskar höja din kompetens. Vi erbjuder över 150 gymnasiekurser och yrkesutbildningar...


Läs mer om Hermods VUX och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Byggnadsmålare

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hermods VUX

Luntmakargatan 34
111 37 Stockholm


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Byggnadsmålare från Hermods VUX, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(2,4)
Baseras på 19 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: