Visa studentum.se som: Mobil

Handelshögskolan vid Umeå UniversitetHandelshögskolan vid Umeå universitet

Handelshögskolan ligger på Umeå universitets campus och hos oss läser 2000 av universitetets 37500 studenter. Handelshögskolan har ett brett utbud av program och kurser.
Vi erbjuder fyra civilekonomprogram, kandidatprogram i statistik och flera masterprogram på engelska med spännande inriktningar.
Inom Handelshögskolan kan du också välja att läsa kurser inom företagsekonomi, nationalekonomi och statistik.

Utlandsstudier

Våra studenter framhåller ofta den mänskliga dimensionen samt de goda möjligheter som ges till utlandsstudier.Vi har många utbytesstudenter från olika länder som kommer
till oss en termin eller två samt att våra studenter ofta åker utomlands en period under sina studier.Handelshögskolan har 80 utbytesavtal med olika partneruniversitet.

Samverkan

Handelshögskolan samverkar med företag, organisationer och myndigheter genom att våra studenter inbjuds att göra marknadsundersökningar, ekonomiska analyser,statistiska
analyser eller organisationsutredningar.Studenter kan också hjälpa företag utveckla marknadsplaner, affärsplaner, strategiska program och ekonomistyrning under utbildningen.
Under senare delen av din utbildning erbjuds du möjlighet till praktik som en valbar kurs.

Campus Umeå

På Umeå universitets campus finns inte bara studenter, undervisning, bibliotek och lärare utan restauranger,affärer,caféer,kårhus,nationernas hus, IKSU –Europas största
sportanläggning och ekonomernas egen E-pub. Dvs allt som har med studentlivet att göra är samlat på campus. Detta förstärker campus funktion som en mångkulturell mötesplats
som lever en stor del av dygnet, året runt.Det skall inte bara vara jobbigt att plugga. Det skall vara roligt också. Det har du i Umeå.

Umeå har 113 000 invånare. Medelåldern är låg, och det präglar stadsbildens utbud av caféer och uteställen.Umeå är kulturhuvudstad 2014 så här händer det mycket!


Utbildningar

Kategorier

Ekonomi

   Redovisning / Bokföring

Ledarskap / Organisation

   Projektledning

Marknadsföring

Naturvetenskap

   Matematik

Hitta till utbildaren

Handelshögskolan vid Umeå universitet


Tel: 090 786 5255
www.usbe.umu.se

Recensioner

Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.