Visa studentum.se som: Mobil

Den varma, engagerade Handelshögskolan i framkant

Morgondagens ledare tänker hållbar utveckling

Forskning kring hållbarhet är en stark tradition på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Det har gett underlag ett flertal kurser med hållbarhetsrelaterat innehåll och utvecklingen av det samhällsvetenskapliga miljövetarprogrammet. Som student på Handelshögskolan vid Göteborg universitet rustas du med kompetens inför framtidens hållbarhetsfrågor.

Sustainability Day är en av skolans hållbarhetssatsningar och anordnas tre gånger om året. Dagarna består av föreläsningar och diskussioner, men också initiativ som klädbytarevent och annat.

Internationellt fokus gör dig attraktiv på marknaden

Som student på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet har du alla möjligheter att skaffa internationella erfarenheter på någon av skolans 150 partneruniversitet runt om i världen. Internationella gästprofessorer är också ett stående inslag på skolan, för att ge fler perspektiv till de ämnen som diskuteras.

Att ha studerat på Handelshögskolan gör dig attraktiv för framtida arbetsgivare. Du har också chans att knyta viktiga kontakter redan under utbildnings gång, exempelvis genom samarbeten med partnerföretag.

Handelshögskolan står för kvalitet

Handelshögskolan är ackrediterad av EQUIS, AACSB och AMBA. Denna Triple Crown-ackreditering är ett värdefullt bevis på att vår utbildning, forskning och samverkan håller en hög kvalitet i ett internationellt perspektiv, och bekräftar att vi är en stark handelshögskola verksam på en internationell arena, som hela tiden fortsätter utvecklas i takt med omvärldens krav och förändringar.

Handelsstudent på ditt sätt

Handelshögskolan vill hjälpa dig att hitta din egen väg framåt! Därför erbjuds du som student gratis coachning av certifierade coacher på Career Service som hjälper dig med allt från CV och karriärplanering till din personliga utveckling.


För mer information om Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Handelshögskolan vid Göteborgs universitet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kategorier

Educations in English in Sweden

Ekonomi

   Internationell ekonomi
   Finans / Analys / Statistik
   Redovisning / Bokföring

Företagsekonomi

   Företagande / Entreprenörskap

Försäljning / Handel

   Inköp

Juridik

Ledarskap / Organisation

Marknadsföring

Miljö / Hållbarhet

Samhällsvetenskap


Hitta till utbildaren

Handelshögskolan vid Göteborgs universitet

Vasagatan 1
405 30 Göteborg

Tel: 031-786 00 00
www.handels.gu.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner.

Mirza Imamovic
(5)
En utbildning med hög kvalité, som förbereder studenter för det kommande arbetslivet. Handelshögskolan är rymlig med mycket ljusinsläpp. Ljusa lokaler, bibliotek och studierum skapar god studiero. Engagerande föreläsare ökar incitament och motivation till att driva sig igenom studierna.
K
(5)
Nöjd!
Matix-student 18/19
(5)
Jag har aldrig utvecklats så mycket som jag gjort under Matix-året. Du ställs inför utmaningar som är SÅ värdefulla att ha i handbagaget innan du går ut i arbetslivet på riktigt. Den praktiska kopplingen är guld - du skapar dig ett otroligt stort nätverk som är så användbart inför framtiden. Utöver det är kursledningen och klassen helt fantastis...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 9 recensioner.