Visa studentum.se som: Mobil

Den varma, engagerade Handelshögskolan i framkant

Morgondagens ledare tänker hållbar utveckling

Forskning kring hållbarhet är en stark tradition på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Det har gett underlag ett flertal kurser med hållbarhetsrelaterat innehåll och utvecklingen av det samhällsvetenskapliga miljövetarprogrammet. Som student på Handelshögskolan vid Göteborg universitet rustas du med kompetens inför framtidens hållbarhetsfrågor.

Sustainability Day är en av skolans hållbarhetssatsningar och anordnas tre gånger om året. Dagarna består av föreläsningar och diskussioner, men också initiativ som klädbytarevent och annat.

Internationellt fokus gör dig attraktiv på marknaden

Som student på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet har du alla möjligheter att skaffa internationella erfarenheter på någon av skolans 150 partneruniversitet runt om i världen. Internationella gästprofessorer är också ett stående inslag på skolan, för att ge fler perspektiv till de ämnen som diskuteras.

Att ha studerat på Handelshögskolan gör dig attraktiv för framtida arbetsgivare. Du har också chans att knyta viktiga kontakter redan under utbildnings gång, exempelvis genom samarbeten med partnerföretag.

Handelshögskolan står för kvalitet

Handelshögskolan är ackrediterad av EQUIS, AACSB och AMBA. Denna Triple Crown-ackreditering är ett värdefullt bevis på att vår utbildning, forskning och samverkan håller en hög kvalitet i ett internationellt perspektiv, och bekräftar att vi är en stark handelshögskola verksam på en internationell arena, som hela tiden fortsätter utvecklas i takt med omvärldens krav och förändringar.

Handelsstudent på ditt sätt

Handelshögskolan vill hjälpa dig att hitta din egen väg framåt! Därför erbjuds du som student gratis coachning av certifierade coacher på Career Service som hjälper dig med allt från CV och karriärplanering till din personliga utveckling.


För mer information om Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Öppet hus, Informationskväll

Träffa Handelshögskolan på Besöksdagen 10 mars

Besöksdagen 10 mars 2020

Varje vår bjuder GÖTEBORGS UNIVERSITET in till öppet hus, Besöksdagen. Vi samlar representanter från universitetet och ger dig chansen att ställa alla dina frågor till studievägledare och studenter.

Förutom möjligheten att ställa frågor direkt till studievägledarna erbjuder vi seminarier om våra olika utbildningar och ämnesområden. Här kan du få veta mer om många av våra program och om hur det fungerar att plugga på Handelshögskolan eller vid något av våra partneruniversitet.

Besökskvällen på Handelshögskolan 24 mars

Vill du veta hur det är att plugga på Handelshögskolan? Hur trivs våra studenter? Vad tycker de programansvariga? Och vad säger våra alumner om sin tid på Handelshögskolan?

Under vår besökskväll kommer du att få en presentation av våra grundprogram: Ekonomie kandidatprogram, Juristprogrammet, Samhällsanalysprogrammet, Logistikprogrammet och Samhällsvetenskapligt Miljövetarprogram. Studenter, tidigare studenter, programansvariga och studievägledare kommer att finnas på plats för att både förklara hur det är att läsa på Handelshögskolan och vad man kan göra efteråt. Under kvällen kommer det bjudas på nåt lättare att äta. Ni kommer även få en rundvandring i våra lokaler.

Kom själv, med en kompis eller en förälder!

Var: Hyllan, Handelshögskolan
Tid: 17:00-20:00
Datum: Onsdag 24 mars
Anmälan: Anmäl dig via vår hemsida (sista anmälningsdag 22 mars)

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2020-03-24    Tid:   17:00 - 20:00 Vi kommer att bjuda på en lättare måltid under Besökskvällen.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Handelshögskolan vid Göteborgs universitet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Handelshögskolan vid Göteborgs universitet

Vasagatan 1
405 30 Göteborg


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 9 recensioner.

Mirza Imamovic
(5)
En utbildning med hög kvalité, som förbereder studenter för det kommande arbetslivet. Handelshögskolan är rymlig med mycket ljusinsläpp. Ljusa lokaler, bibliotek och studierum skapar god studiero. Engagerande föreläsare ökar incitament och motivation till att driva sig igenom studierna.
K
(5)
Nöjd!
Matix-student 18/19
(5)
Jag har aldrig utvecklats så mycket som jag gjort under Matix-året. Du ställs inför utmaningar som är SÅ värdefulla att ha i handbagaget innan du går ut i arbetslivet på riktigt. Den praktiska kopplingen är guld - du skapar dig ett otroligt stort nätverk som är så användbart inför framtiden. Utöver det är kursledningen och klassen helt fantastis...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 9 recensioner.