Visa studentum.se som: Mobil

Handelsakademin har bedrivit vuxenutbildning i olika former sedan 1995 och gymnasieskola sedan 2010. Handelsakademin är en etablerad och stor aktör inom Yrkeshögskolan (YH) och dess föregångare KY. Vår långa erfarenhet inom vuxenutbildning tillsammans med vårt starka nätverk med näringslivet har gett oss de rätta verktygen för att våra studerande skall kunna nå sina mål i yrkeslivet.

Handelsakademin grundades med inriktning på utbildning inom handel och försäljning. Huvudorten var länge Göteborg men på senare år bedrivs utbildning även på andra orter . Handelsakademin erbjuder också skräddarsydda företagsutbildningar samt arbetar med arbetsmarknadsutbildning och Stöd och Matchning på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Genom åren har vi utbildat över tusen studerande inom YH/KY. Vi har byggt upp ett stort nätverk av företagskontakter som medverkar på skilda sätt i våra utbildningar. Vi har även ett stort nätverk av kunniga konsulter med egen praktisk erfarenhet av de områden de utbildar inom. Våra kärnområden är handel, försäljning och kommunikation samt på senare år även IT.

Handelsakademin vill skapa en bättre framtid och konkurrenskraft för människor och företag genom utbildning, utveckling och upplevelser i en trygg, familjär och inspirerande miljö. Verksamheten kännetecknas av tre ledord omtanke, enkelhet och mod. Vår strävan är att göra skillnad, att förbättra livet. Med vår långa erfarenhet av utbildning ska vi vara en ledande och attraktiv partner för människor och företag i hela Sverige.

Handelsakademin ingår i utbildningskoncernen 1Joy AB och bedriver YH-utbildningar tillsammans med systerföretaget NBI. I koncernen bedrivs även gymnasium, Gymnasieakademin, samt uppdrag från AF i form av Stöd och Matchning.


För mer information om Handelsakademin, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Handelsakademin

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Handelsakademin

Redegatan 1H
426 77 Västra Frölunda

Tel: 031-704 67 00
Fax 031-14 11 18
handelsakademin.se


Recensioner

Snittbetyg: 1

Baseras på 1 recensioner.

Missnöjd elev
(1)
Handelsakademin har inga bra lokaler. Vi bad om ett fjärrkontroll för våran projektor i ca 2 månader och fick ej det till slut. Fönstrarna var låsta och gick ej att öppna dem. Verksamheten bad några av eleverna flera gånger att betygsätta de ett bra betyg på studentum vilket är oerhört oproffesionellt.
Handelsakademin Kommentar:
Hej och tack för din feedback! Vad som hände i det specifika fallet med fjärrkontrollen kan vi inte svara på. Kanske var det en kommunikationsmiss, och det är då något vi i så fall beklagar. Rörande fönstren så stämmer det att vi har vissa restriktioner på den aktuella skolan. De har med larm och säkerhet att göra, men kompenseras med ett ven...
Visa mer
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Handelsakademin, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(1,0)
Baseras på 1 recensioner.