Visa studentum.se som: Mobil

Hagabergs folkhögskola

Välkommen till Hagabergs folkhögskola

Hagabergs folkhögskola ligger mitt i Södertälje med närhet till både storstad och landsbygd vilket präglar skolans kursutbud och aktiviteter. Tillsammans skapar vi en mötesplats med utrymme för ny kunskap, kulturutbyten och engagemang, både lokalt och globalt! Här ges möjlighet att utvecklas och lära tillsammans!

Skolans läge

Skolan ligger i ett lummigt parkområde centralt i Södertälje, nära Östertälje station. Vi har mycket goda kommunikationer, med pendeltåg tar det ca 35 min från Stockholm och flera SL-bussar stannar vid skolan.

Våra olika utbildningar

Hagaberg har ca 350 studerande och erbjuder Allmän kurs både på grund- och gymnasienivå med olika profiler med inriktning mot bl a kommunikation, musik, bild och form, globala frågor, ledarskap och idéhistoria. På Allmän kurs kan du få grundläggande behörighet och ett studieomdöme efter ett till tre års heltidsstudier.

Vi har två yrkesinriktade utbildningar, en 2-årig Fritidsledarutbildning samt Kyrkans grundkurs som ges på distans under två terminer.

Som profilkurser finns Livskunskapskurs och Livskunskapskurs med skapande, en väg till återhämtning från utbrändhet, depression och annan psykisk ohälsa.

Slutligen har vi även en studiemotiverande folkhögskolekurs (SMF) samt praktikplatser med arbetsträning i Origo och ung Origo

Bibelskolor

Hagaberg har två bibelskolor som filialer (i Stockholm och Uppsala).

Kulturlivet

På Hagaberg vill vi bidra till att bredda intresset för och öka delaktigheten i kulturlivet. Här finns såväl skapande på schemat som regelbundna kulturevenemang där både deltagare respektive professionella kulturutövare medverkar.

Varmt välkommen till att söka någon av våra utbildningar!


För mer information om Hagabergs Folkhögskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Videoreportage

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Hagabergs Folkhögskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Hagabergs Folkhögskola

Erik Dahlbergs väg 60
152 70 Södertälje

Hagabergs Folkhögskola Instagram


Hagabergs Folkhögskola Facebook


Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Anonym
(5)
Jag kan verkligen rekommendera Svenska Kyrkans grundkurs på Hagaberg. Det har varit mycket berikande att få möta andra kristna som vill jobba inom kyrkan, klassen har varit viktig för upplevelsen av hur det kan vara att samarbeta med folk från så olika bakgrund. Undervisningen har varit mycket givande med kunniga lärare och ett brett ämnesområde.
Anonym
(4)
Anonym
(5)
jag går nu på skolan o pluggar Svenska kyrkans grundkurs och det är jättejättekul! skolan är underbar och jag trivs verkligen. maten är också ett stort plus! jättegod och mycket bra miljö och kvalité.
Beställ information

För att få mer information från Hagabergs Folkhögskola, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,7)
Baseras på 3 recensioner.