Visa studentum.se som: Mobil

Hur tänker du när du väljer utbildning? Hjälp oss att svara på några frågor i vår undersökning och ha chans att vinna två biobiljetter!

Safari & vildmark – internationell yrkesutbildning (EGY)

Grimslövs Folkhögskola
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Africa, Grimslöv
15 v: 6 v på skolan, 5 v Kenya, Tanzania, Uganda, 4 v projekt i Afrika/Sverige
Heltid
CSN-berättigad

Safari & vildmark – internationell yrkesutbildning (EGY)

Sök nu till vårens kurs! Kursen är CSN berättigad och du har möjlighet att söka merkostnadslån för bl.a. resan och veckorna i Afrika.

Har du alltid fascinerats av vilda djur och annorlunda kulturer? Av kombinationen mellan safari och hållbar turism i spännande miljöer? Då har du hitta rätt! Det här är en spännande, innehållsrik och intensiv yrkesutbildning av hög kvalitet som ger dig goda förutsättningar för framtida arbete inom Safari & Vildmark världen över.

Internationell Safari och Vildmarksutbildning i Afrika

Grimslövs folkhögskola har en lång tradition från att genomföra yrkesutbildningar inom turism- och resebranschen där friluftsliv och äventyrsturism har haft en framträdande plats. 

Sedan flera år tillbaka har skolan arbetat tillsammans med Safariresor, som arrangerat flera uppskattade studieresor för deras elever till både Kenya och Tanzania. De har nu valt att utveckla detta samarbete genom att tillsammans med Safariresor och College of African Wildlife Management Mweka skapa en gedigen Internationell Safari och Vildmarksutbildning i Afrika. 

Ansökan och behörighet

Du som söker ska vara minst 18 år och ha en 3 årig gymnasial utbildning eller motsvarande. Du behöver också en bra grundkondition och vara simkunnig minst 200 m. 

De vill också att du har ett genuint intresse för att utveckla dina kunskaper och färdigheter inför en framtida yrkesroll inom vildmark och safari. Du bör också kunna hantera engelska i både tal och skrift samt vara anpassningsbar till de förhållanden som väntar i Afrika.

Ansökan 

Sök nu till vårens kurs! Kursen är CSN berättigad och du har möjlighet att söka merkostnadslån för bl.a. resan och veckorna i Afrika.

Du söker via utbildningens hemsida safariochvildmark.se.

Antagning

Antagningsintervju under sommaren sker enligt överenskommelse!

Kontaktpersoner: pellegrimslov(at)gmail.com

Kostnader

Undervisningen på folkhögskola är kostnadsfri  Du betalar däremot för läroboks och materialkostnader samt kostnader för studieresor/studiebesök och resor. Dessa kostnader varierar.

Kursen är CSN-berättigad och du har möjlighet att söka merkostnadslån för bl.a. resan och veckorna i Afrika.

Kontakta skolan för mer information!

Videoreportage

   

Kontaktuppgifter till Grimslövs Folkhögskola

Grimslövs Folkhögskola

Grimslövs Folkhögskola
340 32 Grimslöv

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: