Grensman & Grensmans

Utbilda dig med Grensman & Grensmans

Grensman & Grensmans AB är ett högt specialiserad företag med omfattande kompetens inom kommunikation, ledarskap och affärsutveckling.  

Vi har gedigen erfarenhet av föreläsningar och kurser med fokus på digitalisering, kommunikation och ledarskap för privata näringslivet likväl som för offentlig sektor och Yrkeshögskolan. Vi har tagit fram utbildningskoncept, genomfört tusentals föreläsningar och skrivit ett flertal läroböcker.  

I våra utbildningar prioriteras hur, framför varför. Det betyder att vi går igenom de teoretiska grunderna, men tyngdpunkten ligger alltid på tillämpning och praktisk kompetens. För vi vet att i din nya yrkesroll behöver du kunna göra saker, inte bara prata om dem.  

När vi tar fram och genomför en utbildning så bygger den på omfattande research och på all den erfarenhet som vi har samlat på genom regelbundna konsultuppdrag och anställningar inom relevanta kompetensområden. Och de lärare som du möter har alltid gedigen kompetens, både inom utbildningens ämne och inom pedagogik och didaktik. 

Det är din garanti för att du får rätt kunskaper på ett enkelt, tydligt och begripligt vis.      

Företaget drivs av Hanna-Karin Grensman, i grunden affärsutvecklare och kommunikatör, men också flerfaldigt publicerad författare och engagerande föreläsare.


För mer information om Grensman & Grensmans, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Grensman & Grensmans

Varför välja Grensman & Grensmans?

Distansutbildning i din takt

Studera när du vill

Erfaren kursledare

Utbildningar

Yrkesutbildning
Ledarskap / Organisation
Administration Utbildningsform Längd Ort
Kvalificerad administratör Distans Distans
Media / Kommunikation
Kommunikation
Certifierad digital kommunikatör Distans Distans
Certifierad kommunikatör Distans Distans

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Grensman & Grensmans

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Grensman & Grensmans

Galtuddsvägen 16
179 62 Stenhamra

Tel: 076-900 30 61
Mobil 076-900 30 61
www.grensmans.se

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 11 recensioner.

Jessica

Efter många år i arbetslivet inom marknadsföring och kommunikation så blev denna kurs det som summerade allt och på något sätt gjorde livet enklare. Svåra uppgifter som utmanar dig och litteratur som förklarar det mesta. Stort tack!

Elin

Det har verkligen varit en omfattande kurs där de olika momenten (läsa på i boken, föreläsningarna och instuderingsfrågor + övningsuppgifter) har gjort att man fått en bred och djup kunskapsgrund. Jättebra upplägg som har varit lätt att följa på egen hand.

Therese

En bra kurs! Rolig, tack vare föreläsaren

Recensioner
Skolrecensioner
(4,5)
Baseras på 11 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Grensman & Grensmans, fyll i följande uppgifter: