Visa studentum.se som: Mobil

Recensioner av Göteborgs Massageskola

Snittbetyg: 2,5

Baseras på 4 recensioner.

Tomas
(1)
Kurs i "Lymfdränage, fibromassage och massage av gravida" Tiden för kusen sattes till 10.30-16.30 inkl. lunchrast. Dagen nyttjades inte enligt vad som utlovats. - Läraren/"rektorn" hade åsikter kring bokutgivning, plagiat samt lång utläggning kring vårt samhälle samt starka politiska åsikter. - Trots att vi inte höll oss till ämnet så sl...
Visa mer
Wilma
(1)
Har gått kurser och insett att jag inte får bli medlem hos kroppsterapeuternas förbund då skolan inte är godkänd. Har även haft svårt att få en anställning hos salonger då dem hellre anställer från andra skolor.
Tommy
(5)
Bra och lärorik kurs med trevlig lärare. Kursen varvar teori med mycket praktik och naturligtvis måste man läsa kompendierna i anatomi och massage man får under kursens gång och även fortsätta på egen hand efter avslutad kurs annars glömmer man fort.
Johan
(3)
Gått denna kursen och många som anställer massörer anser att den inte är i klass med andra skolor. Jag var tvungen att gå en annan skola och då insåg jag hur udda denna skola var i sin pedagogik. den bygger inte på senaste vetenskap utan endast erfarenhet.
Logga in
Vår Facebook
Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om studier från studentum.se