Visa studentum.se som: Mobil

Göteborgs frisörskola

Göteborgs frisörskola är en skola som erbjuder professionell frisörutbildning för alla.

Ger dig en frisörutbildning på hög nivå

Samtliga anställda på Göteborgs Frisörskola är välutbildade och diplomerade frisörer med många års erfarenhet inom frisöryrket. Lärarna är ständigt uppdaterade med det senaste inom hårvärlden och med ledning av dessa professionella lärare håller Göteborgs Frisörskola en intensiv och effektiv utbildning på hög nivå.

Fokus på klippteknik och färgteknik

Skolans mål är att ge eleverna en relevant grundutbildning i frisöryrket, med vikt på Klippteknik och Färgteknik. Du börjar med att få undervisning på dockhuvuden och går sedan över till modeller.

Förbereder dig för salongsarbete

Eleverna skall under hela utbildningen förberedas till senare salongsarbete. Lärarna på skolan värderar kontinuerligt vad som är den viktigaste kompetensen för eleverna att ha. De följer upp sina elever även efter avslutade studier.

Varumärken som de arbetar med

På skolan och salongen jobbar de med följande varumärken:

  • Maria Nila
  • Kevin Murphy
  • Lanza
  • OlaplexFör mer information om Göteborgs Frisörskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Göteborgs Frisörskola
Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård / Skönhet
Frisör Ort Snittbetyg
Frisörutbildning Göteborg
5,0 (26)

Visa alla

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Göteborgs Frisörskola

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Göteborgs Frisörskola

Södra vägen 26
412 54 Göteborg

Recensioner

Jennifer S
(5)
Riktigt bra utbildning med duktiga och engagerade lärare som kan ge all hjälp och stöttning man behöver! En mycket positiv sak är att utbildningen till 90% består av praktik. Eftersom man har riktiga kunder i princip varje dag får man otroligt bra övning. Kom bara ihåg att eftersom detta är en vuxenutbildning krävs det att man själv tar mycket...
Visa mer
Jessica
(5)
Började utbildningen den 5/9-2016 och trivs så bra. Lärarna är inspirerande och bryr sig om oss elever. Lagom stora klasser och alla kommer jättebra överens. Det bästa är att vi har mycket praktik i salongen där vi får öva på många olika kunder. Rekommenderas varmt till er som vill bli frisörer.
Emelie Larsson
(5)
Började på Göteborgs Frisörskola nu i September 2016. Det är över mina förväntningar, riktigt trevliga lärare och ledning. Lokalerna känns ljusa och fräscha en trevlig atmosfär.Vi har lärt oss otroligt mycket på redan kort tid tack vare att det inte är för stora grupper så lärarna hinner med att coacha oss. Rekommenderar verkligen att söka sig hit.
Beställ information

För att få mer information om Göteborgs Frisörskola via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Göteborgs Frisörskola
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 29 recensioner.