Visa studentum.se som: Mobil

Göteborgs frisörskola

Göteborgs Frisörskola

Göteborgs Frisörskola är en intensiv och inspirerande frisörskola där du lär dig yrket från grunden med fokus på trender, kreativitet och teknik. Samtliga anställda på skolan är välutbildade och diplomerade frisörer med många års erfarenhet inom frisöryrket.

Lärarna värderar kontinuerligt vad som är den viktigaste kompetensen för dig som student att ha, och hjälper dig att utvecklas till en skicklig och säker frisör. Studierna bedrivs på heltid och skolan garanterar dig sex månaders praktik. Den verklighetsanpassade utbildningen gör dig redo för yrkeslivet direkt efter examen.

Göteborgs Frisörskola ligger i Göteborgs centrum. Det ger god tillgång till modeller och kunder. Du har därför goda möjligheter att arbeta upp en egen kundkrets redan under utbildningstiden. Skolan följer upp dig som student även efter avslutade studier.


För mer information om Göteborgs Frisörskola, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Yrkesutbildning
Hälsa / Friskvård / Skönhet
Frisör Ort
Frisörutbildning Göteborg

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Göteborgs Frisörskola

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt

Hitta till utbildaren

Göteborgs Frisörskola

Södra vägen 26
412 54 Göteborg

Recensioner

Jessica   |   2016-11-11
Började utbildningen den 5/9-2016 och trivs så bra. Lärarna är inspirerande och bryr sig om oss elever. Lagom stora klasser och alla kommer jättebra överens. Det bästa är att vi har mycket praktik i salongen där vi får öva på många olika kunder. Rekommenderas varmt till er som vill bli frisörer.
          (5)
Emelie Larsson   |   2016-10-24
Började på Göteborgs Frisörskola nu i September 2016. Det är över mina förväntningar, riktigt trevliga lärare och ledning. Lokalerna känns ljusa och fräscha en trevlig atmosfär.Vi har lärt oss otroligt mycket på redan kort tid tack vare att det inte är för stora grupper så lärarna hinner med att coacha oss. Rekommenderar verkligen att söka sig hit.
          (5)
Helin   |   2016-09-08
Jag har gått här i skolan nu i 8 månader, och jag har redan jobb när jag går ut i oktober. Lärarna är jätteduktiga och jag kan varmt rekommendera denna skolan.
          (5)