Go Go World

Plugga i Asien med Go Go World!Åk på språkresa och studera utomlands med Go! Go! World

Drömmer du om att åka utomlands och få uppleva världen i kombintion med studier? Då kan en språkresa genom Go! Go! World vara något för dig! Här erbjuds allt ifrån kortare språkkurser till hela utbildningar i ett flertal olika länder och skolor, i Japan och Korea. Go! Go! Nihon är en gratistjänst och kommer därför inte att kosta dig något extra, det pris du betalar är enbart utbildningens faktiska kostnad. 

Go! Go! World erbjuder dig chansen att få uppleva en språkresa, men utan allt krångel! De hjälper dig med ansökningar, visum och boende, så att du kan fokusera på andra förberedelser. Årligen hjälper Go! Go! World över 1000 studenter att hitta sin utbildning i Asien. På plats i Tokyo arrangerar Go! Go! Nihon massor av roliga event som du kan delta på helt gratis.

Go! Go! Wolrd sammarbetar med flera av de största universiteten och skolorna i Japan och Korea, och kan därför erbjuda sin service till dig helt kostnadsfritt. Att studera utomlands via Go! Go! World är CSN-berättigat.


För att beställa gratis information om Go Go World, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Go Go World

Event


Karaoke med Go! Go! Nihon varje månadEn gång i månaden har du chansen att umgås med andra japanintresserade och träffa nya vänner i Stockholm. Både framtida och gamla studerande genom Go! Go! Nihon är varmt välkomna att utbyta erfarenheter och intressen. Vår personal på plats kommer att se till att ni får en sångfylld och rolig kväll!

Go! Go! Nihon bjuder på karaoken och du köper din egen dryck/mat.

VIKTIGT: Evenemanget rymmer ungefär 30 personer och därför viktigt att du anmäler ditt deltagande. På vår Facebook-sida kan du läsa mer.

OBS: 18 års gräns pga av restaurangens bestämmelser.

Ta gärna med dina vänner! Vi ses!


Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Go Go World

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Valfritt
Ja tack
Nej tack

Kontaktuppgifter till Go Go World

Go Go World
Tokyo