Visa studentum.se som: Mobil

Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Sammanfattning
Folkhögskoleutbildning
Ransäter
1 termin
Heltid
Studiemedelsberättigad
Startdatum: 2023-09-01 - Ransäter
Sista ansökan: 1 december
Skaparverkstad

Om utbildningen

För dig som vill utveckla din talang!

Geijerskolan erbjuder en introduktion till konstarterna poesi, måleri, musik, skulptur och foto. Skolan presenterar respektive konstart och ger dig möjlighet att utöva dem.

Mötesplats: Vänder sig till dig som vill utveckla din konstnärliga förmåga tillsammans med likasinnade i en kreativ miljö. Du kanske är ung och nyfiken på livet, eller så har du några år på nacken och vill pröva något nytt. Ålder spelar ingen roll.

Break: Gör ett avbrott i din nuvarande sysselsättning och unna dig en termin på Geijerskolan. Skolans trivsamma miljö inbjuder till eftertanke, reflexion och nytänkande.

Kulturpersoner: Skaparverkstaden i Ransäter erbjuder dig det bästa de har. De har lång erfarenhet av utbildningar med skapande inslag. Du får förutom skolans lärare även möta musiker, författare, målare och berättare.

Skapartid: Studierna bedrivs på heltid, men du kommer inte att sitta i skolbänken varje dag. Studiebesök, utflykter och tid för egen skaparverksamhet är viktiga ingredienser. De lärarledda lektionerna  varvas med handledda självstudier. Under de sista veckorna avslutar du projekt och redovisningar.

Tillval: Du har under våren även vissa möjligheter att läsa andra ämnen så som språk, historia, religion, filosofi, elevkör m.fl.

Vad kan du göra sedan? Efter kursen kan du specialisera dig och söka in till någon av Geijerskolans ordinarie profiler med musik-, måleri- eller skrivarinriktning.

För mer information om Skaparverkstad, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter Facebook

Så ansöker du

Antagningsvillkor
personligt brev.

Examen & Intyg

Kursintyg.

Kostnader

Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till studiemedel från CSN.
En materialavgift tillkommer på 700 kr/termin.
Kostnader för arbetsmaterial på måleridelen är ca 800 kr.

Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter

Om Geijerskolan

Geijerskolan, folkhögskolan i Ransäter, är en mötesplats för människor med olika livserfarenheter och livsplaner.  Vår tyngdpunkt ligger inom estetiska och humanistiska ämnen och för dig med musikintresse finns ett brett urval att välja på. På Geijerskolan finns musiken överallt! Geijerskolan...


Läs mer om Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Skaparverkstad

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter

Geijerskolan
684 93 Ransäter

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

MÄRTA
Mycket trevlig skola med härlig gemenskap mellan både lärare och studenter. Vackra omgivningar. Härlig känsla helt enkelt! Många duktiga och inspirerande lärare!
Lukas
Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 18 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Skaparverkstad från Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter, fyll i följande uppgifter:

Jag vill bli kontaktad via
Telefon
Sms
Mail