Visa studentum.se som: Mobil

Geijerskolan - Folkhögskolan i Ransäter

Välkommen till Geijerskolan
, Folkhögskolan i Ransäter

Vill du gå på en skola för människor med olika livserfarenheter och livsplaner? Då är Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter helt rätt för dig.

Geijerskolan grundades 1952. Huvudman är Stiftelsen Geijerskolan i Ransäter. Skolan ligger i Ransäter i hjärtat av Värmland nära Klarälvens strand, en bygd med starka traditioner inom litteratur och kultur, där Erik Gustaf Geijer växte upp. Skolans idé och profil har växt fram ur arvet efter Geijer.

Studera allt från musik till högskoleförberedande ämnen

Geijerskolan har sin tyngdpunkt inom estetiska och humanistiska ämnen. För dig med musikintresse finns ett brett urval att välja. Olika musikformer samsas – kyrkomusik, afro, rock, körsång, kammarmusik, musikteater.
På Geijerskolan finns musiken överallt!

Du kan komplettera ämnen för gymnasiebehörighet och förbereda högskolestudier samt läsa svenska som andraspråk. Du kan fördjupa dig i filosofi och världsreligioner, utveckla ditt skrivande eller din målartalang. Skolan erbjuder också ett intressant utbud av sommarkurser/korta kurser.

En klassisk internatfolkhögskola

Geijerskolan är en klassisk internatfolkhögskola. Unna dig en tid då du bor med andra och du får minnen för livet! Du träffar kunnig och engagerad personal som hjälper dig på vägen framåt. Du möts av en stark tradition i kombination med vilja till förnyelse. Skolan värnar om mångfald i tro och livshållning, samtidigt som de förvaltar en kristen-humanistisk tradition från skolans start.


För mer information om Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter

Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter Facebook

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter

Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter

Geijerskolan
684 93 Ransäter

Recensioner

Nathalie   |   2017-06-22
Jag har gått första året på Geijerskolans musikteaterlinje och det har varit ett av de bästa beslut jag tagit i hela mitt liv. Jag var ärligt talat lite halvosäker på utbildningen innan jag började, det ändrades nästan direkt jag började. Att jag hade en väldigt fin klass kan säkert påverka men upplägget på linjen, lärarna och själva materiale...
Visa mer
          (5)
Ingrid Litborn   |   2017-06-18
Geijerskolan anpassar kantorsutbildningen till de som väljer att studera på distans. Skolan kan erbjuda smidiga och personliga upplägg för att tillmötesgå önskemål från studerande som bor och arbetar på annan ort. Lärarna är kunniga och har höga kvalitets- och resultatkrav. Kombinationen av hög kvalité på utbildning tillsammans med mycket god oc...
Visa mer
          (5)
Ingrid Litborn   |   2017-06-18
Geijerskolans kantorsutbildning har gett mig en gedigen och omfattande utbildning för kyrkomusikertjänst. Lärarna är skickliga och har höga förväntningar på resultat. Det är en trivsam anda på skolan, god mat, vacker miljö och kärleksfull gemenskap. Jag har verkligen stortrivts och stimulerats till goda studieresultat under hela utbildningstiden...
Visa mer
          (5)
Beställ information

För att få mer information om Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter via mejl, fyll i följande uppgifter:

Vill du ta del av externa erbjudanden?
Recensioner
Geijerskolan, Folkhögskolan i Ransäter
Kursrecensioner
          (4,6)
Baseras på 14 recensioner