Visa studentum.se som: Mobil

Frisörutbildning Komvuxelev

Frisörcentrum
Sammanfattning
Komvux- & vuxenutbildning
Falun
48 veckor
Heltid
Studiemedelsberättigad
0 SEK inkl. moms
Svenska
Klassrum
Startdatum: 2022-01-10 - Falun
Sista ansökan: Antagningen är öppen från okt - 21

Om utbildningen

Frisörutbildning Komvuxelev

Frisörcentrum i Falun har arbetat med frisörutbildning i 29 år. Under dessa år har vi utbildat över 1000 frisörer till gesällbrevet, som är frisörernas ”körkort”. Skolan är godkänd och har ett gott samarbete med branschen. Utbildningen omfattar ca 9 månaders studier på skolan vilket motsvarar 1500 timmar totalt.

98% når målet Gesällbrev och lika många har fått jobb direkt efter utbildningen.

Professionalism, Tillsammans och Nyfikenhet tär skolans värderingar. Värderingarna genomsyrar hela vår verksamhet. Hur vi arbetar och hur vi är gentemot varandra oavsett om du är lärare eller elev.

Skolan grundar sig i vad vi kallar vår ledstjärna; att vi är branschens självklara Frisörcentrum. Vi vill vara den skolan som utbildar de bästa professionella frisörerna och som har tät samverkan med branschen.

Frisörcentrum är den enda frisörskolan i Sverige godkänd av Frisörföretagarna och Handels som erbjuder komvuxutbildning och utbildning för privata elever! Läs gärna mer om detta på frisor.se

Frisörcentrum är den enda skola i Sverige som ger dig som elev fem unika utbildningsdagar med Wella och två dagar med Lützow of Sweden. Under utbildningen erbjuds du också plats på visningar och deltagande i event. Du får unika dagar med GHD och kunskaper om Olaplex och Malibu C och andra liknande delar som bidrar till ökade viktiga kunskaper som dessutom kan öka din anställningsbarhet. Dessutom har du personlig coachning och rabatter under utbildning. På skolans årliga Gala kanske du också kammar hem stipendier eller andra priser.

För mer information om Frisörutbildning Komvuxelev, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Du ansöker via Faluns vuxenutbildnings hemsida. OBS! För utbildningsstarten 11 januari 2021 är antagningen endast öppen från 30 oktober fram till 30 november. Söker du via annan ort behöver du delge ansökan till din kommun. Det är din hemkommun som fattar beslut om utbildningen. 

Kostnader

För dig som studerar via kommunen finansierar din hemkommun utbildningen.

Frisörcentrum

Frisörcentrum i Falun har arbetat med frisörutbildning i 29 år. Under dessa år har vi utbildat över 1000 frisörer till gesällbrevet, som är frisörernas internationella ”körkort”. Skolan är godkänd och har ett gott samarbete med branschen. Utbildningen omfattar 1500 timmar...


Läs mer om Frisörcentrum och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Frisörutbildning Komvuxelev

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Frisörcentrum

Trotzgatan 25
791 71 Falun

Tel: 070-2632208
Mobil 070-2632208
www.frisorcentrum.se

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Frisörutbildning Komvuxelev från Frisörcentrum, fyll i följande uppgifter: