Svara på vår undersökning och var med och tävla om ett presentkort värt 295 kronor på SF Anytime! 🎦🍿 Gör undersökningen här ➡️

Framgångsrika presentationer - Elaine Eksvärd

Framgångsakademin
Sammanfattning
Kurser
Stockholm
Klassrum
8 timmar
12 500 SEK inkl. moms
Startdatum: 2023-01-31 09:00 - Stockholm

Om utbildningen

Framgångsrika presentationer

Det är en sak att vara kompetent och ha bra idéer, men det är en annan att förmedla det. Framgångsrika presentationer är för dig som har en pitch, förslag, idé eller kanske ett dåligt besked. Det kan egentligen vara vilket budskap som helst men den gemensamma nämnaren är att du står inför en liten eller större skara människor och pratar.

Under kursen får du slagkraftiga verktyg för att göra det snyggt och dessutom är dessa också användbara i olika former av samtal. Du behöver inte tycka om att prata inför folk, introvertas revolution är här, du behöver bara tycka om ditt budskap. Du kommer inte bara att omvärdera dina arbetsplats presentationskultur – utan också uppgradera den efter den här heldagen med retorikexperten Elaine Eksvärd.

Kursen riktar sig till dig som vill bli bättre på att få folk att lyssna på dig och nå fram med ditt budskap. Oavsett om du är egenföretagare som ska pitcha en idé, chef som behöver lämna jobbiga besked eller en medarbetare som vill ta mer plats på möten så får du här en retorisk verktygslåda att använda i olika situationer.

Varför välja Framgångsakademin?

Digital plattform

Tillgång dygnet runt

Löpande digitala event

Kursledare

Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd är retorikexperten som vägleder dig i slagkraftig kommunikation. Hon är hyllad författare till tre bästsäljande böcker om retorik och har drygt tio års erfarenhet som professionell föreläsare.

Elaine Eksvärd driver företaget Snacka Snyggt som håller kurser i modern retorik och kommunikation. Elaine anlitas även flitigt som retorik-kommentator i media och har bland annat kommenterat de svenska och amerikanska valen.

I övrigt faciliterar hon olika workshops inom kommunikation. Oavsett om du ska hålla en presentation, är tvungen att lämna ett tråkigt besked till någon eller vill lösa ett missförstånd, ger hon dig verktygen du behöver för att kunna göra det framgångsrikt och snyggt.

Kursinnehåll

 • Tekniker för framgångsrik presentation
 • Hur du ska tänka när du har svåra samtal
 • Bemästra ditt kroppsspråk och röstläge
 • Hur du kommunicerar med dina kläder
 • Konsten att pitcha

Upplägg

 • En heldag med Elaine Eksvärd
 • Digital uppföljning
 • Medlemskap på Framgångsakademin i ett år
 • Konkreta verktyg att ta med sig till teamet
 • Kursintyg
 • Lunch och fika
 • Kursdokumentation och övningshäfte

Framgångsakademin

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...


Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Hitta till utbildaren

Framgångsakademin

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,2)
Baseras på 65 recensioner.
Se alla skolans recensioner