Företagsuniversitetet

i Stockholm (+ 4 orter)
Få mer information om skolan 👍

Om skolan

Företagsuniversitetet

Företagsuniversitetet erbjuder fortbildning i fyra olika former: öppna kurser, företagsanpassade utbildningar, konferenser samt YH-utbildningar. 

Företagsuniversitetet genomför de flesta öppna kurserna i sina nya fräscha och funktionella lokaler i Posthuset 7A i Stockholm, men även i Göteborg.

Utbildning är en investering för framtiden, både för den enskilde medarbetaren och för företaget. Därför är Företagsuniversitetets ambition att ge utbildning av högsta kvalitet, det vill säga aktuellt och relevant innehåll, god pedagogik som kombinerar teori med många praktiska övningar och diskussioner. Och inte minst viktigt - en service på toppnivå, allt för att skapa bästa möjliga förutsättningar för inlärning.

Målet är att deltagarna direkt, dagen efter kursen, ska kunna använda sina nya kunskaper i arbetet.

De kursledare som finns på Företagsuniversitetet är handplockade från yrkeslivet. De är goda pedagoger samtidigt som de har dokumenterade teoretiska kunskaper och praktisk yrkeserfarenhet av det ämne de undervisar i.


För mer information om Företagsuniversitetet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Företagsuniversitetet

Reportage

Utbilda dig inom IT-programmering och gå en ljus framtid till mötes

Företagsuniversitetet

Hur ser framtiden ut för IT-programmerare och vad innehåller Företagsuniversitetets nya, unika yh-utbildning Fullststack-utvecklare? I en intervju berättar Ammar Alderhally, som är involverad i utbildningen, mer om det stora kompetensbehovet, utbildningen och framtidsutsikterna. Som fullstack-utvecklare är du allra mest relevant och attraktiv för arbetsgivarna, poängterar han.

Utbildningar

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om: Företagsuniversitetet

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt


reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Företagsuniversitetet

Dalagatan 5
121 27 Stockholm

Tel: 08-600 62 00
www.foretagsuniversitetet.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 19 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
17 jan 2024

Jag vill uttrycka mitt uppriktiga tack för den otroligt givande utbildningen. Den var verkligen lärorik och jag är djupt tacksam för möjligheten att fått ta del av den.

5/5
Viktor
17 jan 2024

Utbildningen gör att jag kan omfamna den snabba utvecklingen inom teknikens värld och ger mig färdigheter som är relevanta och eftertraktade på arbetsmarknaden.

5/5
Mattias
17 jan 2024

Jag valde utbildningen Fullstack-utvecklare för att det känns som en gedigen och heltäckande grund att stå på när man ska börja jobba med webbutveckling.

Highlights