Visa studentum.se som: Mobil

Om skolan

På Tibro Hantverksakademi möter gamla hantverkstraditioner modern innovation. Vi utbildar framtidens hantverkare och projektkoordinatorer inom möbel- och inredningsbranschen genom mångårig kunskap, stor passion för hantverk och lite jävlar anamma.

En av Sveriges främsta skolor inom möbel- och inredningsbranschen

Våra utbildningar bygger på den långa yrkestradition och de generationer av kunskap som gjort Tibro till ett av Sveriges möbelcentrum.

Samtidigt som vi värnar om vårt kulturarv välkomnar vi innovation och nya förhållningssätt. Vi utforskar ständigt nya sätt att tillämpa de traditionella hantverken på morgondagens möbel- och inredningsdesign.

Resultatet är utbildningar med den ena foten i de gamla hantverkstraditionerna och den andra i modern industrikompetens och nutida trender.

Välkommen att påbörja din kreativa resa.


För mer information om Tibro Hantverksakademi, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan. Visa alla utbildningar med Tibro Hantverksakademi

Utbildningar

YH-utbildning
Estetiska utbildningar
Hantverk Utbildningsform Längd Ort
Förgyllare/Dekormålare/Ytbehandlare Klassrum Tibro
Möbelrestaurerare Klassrum 2 år Tibro
Träbildhuggare Klassrum 2 år Tibro
Trähantverkare Klassrum 1 år Tibro
Ledarskap / Organisation
Projektledning
Projektkoordinator inom möbel-och inredningsbranschen Distans Distans

Visa alla

Beskrivning och boende

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Tibro Hantverksakademi

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Tibro Hantverksakademi

Grönhultsvägen 2
543 51 Tibro

Tel: 0504-125 50
folkuniversitetet.se

Recensioner

Snittbetyg: 1

Baseras på 2 recensioner.

e
Oseriös och dysfunktionell skola, låg kvalite på undervisningen, slarvigt planerad läroplan, för många yrken i en och samma utbildning....m.m Den är inte vad jag förväntar mig av en yrkesutbildning. Jag rekomenderar inte den här utbildningen.
Tibro Hantverksakademi Kommentar:
Vi beklagar att du har en negativ upplevelse av din utbildning på Tibro Hantverksakademi. Kontakta gärna vår administration på telefon 0504-125 50 eller e-post tibrohantverksakademi@folkuniversitetet.se så att vi tillsammans kan reda ut vad du är missnöjd med. Vårt mål är att alla elever ska vara nöjda med sin utbildning på Tibro Hantverksakademi.
s
otroligt missnöjd med den här utbildningen!även tidigare elever jag pratat med har varit missnöjda. dekormålningen hade ingen kompetent lärare som kunde lära ut, visste aldrig hur man skulle måla man fick experimentera själv förkylningen var lika dålig. ytbehandlingen var bra för den gick inte på skolan. det är flummigt och oseriöst löroplanen ä...
Visa mer
Recensioner
Skolrecensioner
(1,0)
Baseras på 2 recensioner.
Gör intresseanmälan

För att få mer information från Tibro Hantverksakademi, fyll i följande uppgifter: