Visa studentum.se som: Mobil

Art College Diplomerad grafisk designer, dag, Distans live

Folkuniversitetet Väst
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
96 timmar
Deltid, distans
Ej studiemedelsberättigad – se lånealternativ
19 900 SEK Momsfri
Distans
Startdatum: 2022-03-04 09:00 - Distans

Art College Diplomerad grafisk designer, dag, Distans live

Om du vill få de mest effektiva verktygen och utveckla din kompetens inom grafisk design – då är denna diplomutbildning en utmärkt grund.För mer information om Art College Diplomerad grafisk designer, dag, Distans live, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Målgrupp
Arbetar du som kommunikatör, administratör eller liknande och behöver en grafisk inriktning och kompetens i ditt arbete, eller vill du pröva på för att se om grafisk design är något för dig? Då är vi rätt val för dig!

Utbildningen vänder sig främst till dig som är intresserad men ännu inte har så stor erfarenhet av grafisk design. Om du redan har ett annat arbete kan mer kunskap på området öppna för nya karriärmöjligheter. Som egenföretagare är det även en stor fördel att kunna mer om grafisk design för att underlätta den egna verksamheten.

Detta är en utbildning för dig som vill bli säkrare i att skapa en genomtänkt design på egen hand. Du behöver inte ha några förkunskaper i ämnet. Med designprocessen som grund integrerar vi olika delar av designmetodiken: digitala verktyg, skissteknik, bild, typografi, layout, budskap och målgruppsanpassning.

Kursinnehåll

Mål
Fokus för denna diplomutbildning är att ge dig verktyg för visuell kommunikation, perception och grafisk design. Du lär dig inte bara verktygen i Adobe-programmen utan också så mycket mer vad gäller tillämpningen. Detta gör att du själv kan bygga upp enklare grafiska produkter och trycksaker – från idéstadium till färdig produkt. Du skapar din portfolio under din termin hos oss och du hinner långt på kort tid.

Folkuniversitetet Väst

Folkuniversitetet Väst

Folkuniversitetet är en av landets största utbildningsanordnare och ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Folkuniversitetets idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Folkuniversitetet är en idéburen...


Läs mer om Folkuniversitetet Väst och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Art College Diplomerad grafisk designer, dag, Distans live

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Folkuniversitetet Väst

Norra Allégatan 6 (Box 2542)
403 17 Göteborg

Tel: 010-5161811
Mobil 010-5161811
Fax 031-13 73 65
www.folkuniversitetet.se


Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Art College Diplomerad grafisk designer, dag, Distans live från Folkuniversitetet Väst , fyll i följande uppgifter: