Visa studentum.se som: Mobil

Vad är viktigt när du väljer vilken stad du ska plugga i? Gör vår undersökning (max 2 min) och var med och utse Sveriges bästa studiestad! 🎓

Flygutbildningar i Stockholm - Flygteoriskolan

Flygteoriskolan - flygutbildningar i Västerås

Vill du utbilda dig till pilot? Flygteoriskolan kan hjälpa dig att nå målet! Flygskolan Flygteoriskolan AB har 30 års erfarenhet av att förse de svenska och utländska flygbolagen med tusentals piloter som håller en hög nivå, med en bred kunskapsbas och med en hög flygsäkerhet som ledstjärna.

Flygteoriskolan ligger på Västerås flygplats, i flygledartornet. Utbildningen sker i modulform vilket betyder att du läser varje steg för sig. Det gör att du kan vara kostnadseffektiv under din utbildning.

Flygskolan drivs av Ulf Gelberg som har varit i flygutbildningsbranschen i snart 30 år. Ulf utsågs till årets flygutbildare 2011 och har under åren engagerats av Transportstyrelsens ämnesexpertråd, och är extern expert samt frågekonstruktör åt EASA, den europeiska luftfartsmyndigheten mm.

På Flygteoriskolan kan du vara säker på att få en relevant och modern flygutbildning, ledd av kompetenta flygutbildare.

Flygteoriskolans flygutbildningar

Flygteoriskolan har den teoretiska utbildningen för både flygplan och helikopter på alla nivåer. Den praktiska delen får du genom Flygteoriskolans samarbeten med andra flygskolor.

Din flygutbildning ska vara något nödvändigt kul och inte något nödvändigt ont! Självklart har teorin inget självändamål men då många andra flygskolor tycker att flygningen är roligast så tycker Flygteoriskolan att teorin och undervisningen är det roligaste som finns!

Dessutom: istället för att ha heltidsanställda lärare anlitar de yrkesverksamma piloter och ämnesexperter som undervisar på sina ”lediga dagar”. Samtliga brinner för sina ämnen och de är allt från meteorologer och flygledare till piloter från exempelvis SAS, Industriflyg och Norwegian. Som elev får du en inblick i ditt framtida yrke och dessutom utmärkta kontaktytor inför din nya karriär!

Hitta rätt flygutbildning!

• PPL(A) - privatflygarcertifikat på flygplan för nöjes skull!
• PPL(H) - privatflygarcertifikat på helikopter för nöjes skull!
• PPL(A) & ATPL(A) - om du vill bli trafikflygare på flygplan!
• PPL(H) & ATPL(H) - om vill du bli trafikflygare på helikopter!

Många av Flygteoriskolans utbildningar är CSN-berättigade och skolan tilldelas år efter år Trippel A (AAA) för högsta kreditvärdighet i Soliditets kreditratingsystem.

Välkommen till Flygteoriskolan, Sveriges ledande skola för teoriutbildning!

Foto: Simon Brygg - Ostersund Photography

 
För mer information om Flygteoriskolan, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Reportage

"Jag kunde inte drömma om en bättre utbildning"

"Jag kunde inte drömma om en bättre utbildning"

Läs mer Flygteoriskolan

Fanny Qvarsebo läste PPL och ATPL teori på Flygteoriskolan och har i dag sitt drömjobb! 

–  Jag kunde inte drömma om en bättre utbildning och allt den har gett mig. Jag har lärt mig så mycket både studiemässigt och om mig själv. Känslan av att klara det sista provet efter en lång resa och en intensiv utbildning var en fantastisk känsla och ett av de bästa minnena jag har. 

Läs hela Fannys berättelse!


Utbildningar - Flygteoriskolan

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Flygteoriskolan

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kategorier

Fordon / Transport

   Flyg

Facebook Flygteoriskolan

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 8 recensioner.

Mr Mar
(5)
Verkligen verkligen dröm skolan ifall man skall välja skola, helt otroligt vilka duktiga, kunniga, pedagogiska och trevliga lärare, otroligt trevlig stämning fin utsikt, god kaffe och fika som ingår i kurspriset. Ja det är så mycket att säga. Long story short, välj Flygteroiskolan!
MrAviation
(5)
Världens bästa flygteoriskola! Engagerade lärare som är insatta i yrket, alla lärare jobbar själva som piloter också. Fina lokaler, seriös skola, utbildningen är grym helt enkelt. Simpelt val!
Mr. J
(5)
Flygteoriskolan lever upp till de mycket höga förväntningarna jag hade! Alla lärare är erfarna och vet vad som gäller för att klara sig i verkligheten, i utbildningen och under examinationen. Jag har varit på andra flygskolor men ingen har hållt samma höga nivå. "Möjlighet till jobb efter utbildning" 3/5 - Anledningen är att det är mycket svå...
Visa mer

Kontaktuppgifter till Flygteoriskolan

Flygteoriskolan

Flygteoriskolan
Flottiljgatan 67, 3tr
721 31 Västerås

Tel: 08-36 68 24
flygteoriskolan.se


Gör intresseanmälan

För att få mer information från Flygteoriskolan, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 8 recensioner.