Visa studentum.se som: Mobil

Livsresan - Kom med & Vandra i Spanien!

Expressive Arts Stockholm
Sammanfattning
Kurser
Alicante
1 vecka
Heltid/deltid
Ej studiemedelsberättigad – se lånealternativ
Engelska
Två kvinnor vandrar i Spanska bergen i Alicante nära hotell Alahuar.

Om utbildningen

Är du en kvinna som drömmer sig ut i världen? Behöver du släppa vardagsstressen och fylla på med ny energi? Vill du möta andra nyfikna kvinnor och bli inspirerad?

Välkommen på en lustfylld resa som öppnar din kreativitet, ger kraft och låter dig vila i stor skönhet och varm sinnlighet. Vi vandrar på gamla åsnestigar som slingrar sig fram i ett landskap med skira vårblommor, väldoftande kryddörter och olivlundar.

Vi avnjuter picknick-luncher med hänförande utsikt och samtalar om livets mening under vällagade middagar på det vackert belägna fyrstjärniga bergshotellet. Vi använder musikresor, meditation, mjuk yoga och låter bilder, texter och berättelser växa fram och visa vägen. Släpp stressen i vardagen och kom med in i lekfulla kreativa processer och möten som kan förändra ditt liv på djupet! Det krävs inga särskilda förkunskaper för att delta. 

Rum & måltider på Alahuar

Vi bor i rymliga trevliga dubbelrum på Hotell Alahuar som är ett vackert beläget fyrstjärnigt hotell i den lilla byn Benimaurell uppe i bergen mellan kuststäderna Alicante och Valencia.

Utsikten från hotellet är vidunderlig och långt nere i dalen glittrar det turkosblå havet. En del rum har jacuzzi och det finns även några enkelrum. (First come - för bubbelbad eller enkelrum).

Hotellet har en trevlig pool och en fin restaurang. En riklig frukostbuffé dukas upp och var och en gör sin egen picknick-lunch. Vid kvällens middag serveras en utsökt medelhavs cuisine med tre rätter.

För mer information om Livsresan - Kom med & Vandra i Spanien!, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Varför välja Expressive Arts Stockholm?

Internationella samarbeten

Kombinera arbete

med studier

Erbjuder delbetalning

Kursinnehåll

Vandringen varvas med mjuk yoga ute i naturen och olika former av skapande processer (expressive arts) och fördjupande samtal som hjälper dig att lyssna på din inre röst, söka vägledning och få inspiration. Du får även ta del av kunskap om örter och växter och kan plocka med dig väldoftande kryddor hem för te och matlagning.

Emellanåt behöver man stanna och vila. Vi är alla olika. Under denna workshop kan du välja att vandra med oss i bergen hela turen. Du kan gå en bit av sträckan, eller sitta under ett träd, filosofera och lyssna till ditt livs pulsslag och höra hjärtas sång. Kanske vill du teckna eller skriva. Låt detta bli en livgivande och helande process. Kursen leds på både svenska och engelska.

Dina guider på resan

Margareta Wärja PhD, leg psykoterapeut, expressive arts terapeut & erfaren processledare.

Margareta: Jag leder Expressive Arts Stockholm och har arbetat med utbildning, och psykoterapi med konstnärliga språk och uttryck, i över 30 år. Jag har även forskat på kvinnors existentiella och sexuella hälsa efter cancer. Jag brinner för att stötta kvinnor att utveckla sin potential och kreativitet - få bättre självkänsla, bära mindre skuld och skam, och finna en mer accepterande relation till sin kropp, sexualitet och sinnlighet. Att arbeta med grupper är särskilt meningsfullt!

Jeanne van Sebille, biolog, naturpedagog och van bergs- och vandringsguide.

Jeanne: Margareta och jag har varit vänner i 34 år. Jag kommer från Holland och har bott i Altea Spanien under 36 år. Har utbildat mig till biolog och lärare. Är en hängiven naturälskare, bergen är min inspiration och heliga plats. Jag har bott och arbetat på ett spirituellt retreat center under många år och varit engagerad i personlig och andlig utveckling i stort sett hela mitt liv. Arbetar numera deltid som Waldorfpedagog och vandringsguide. Att ta ut grupper - särskilt kvinnor - i mötet med berget och naturen är en stor glädjekälla.

Kostnader

Du får:

  • Sex dagars unik upplevelse och självutveckling i enastående natur.

  • Guidade vandringar och yoga med Jeanne.

  • Dagliga guidade rofyllda Musikmeditationer.

  • Skapande kreativa processer och fördjupande samtal i mindre och större grupp.

  • Inbjudan till en träff på Zoom i april där vi möts, berättar om resan och gör en musikupplevelse ihop.

  • Sju nätter på fyrstjärnigt hotell i dubbelrum. (Det finns några enkelrum samt dubbelrum med jacuzzi- first come...).

  • Helpension med frukostbuffé, picknick-lunch och trerätters middag (dryck tillkommer).

Du betalar

För hela paketet - ett förmånligt introduktionspris. EARLY BIRD senast 31 mars: 12 900 SEK. Därefter: 13 900 SEK. Värdet för hela arrangemanget är betydligt högre. Vi är glada över att kunna erbjuda detta pris.

Flygresa

Du beställer och betalar din resa själv. Det finns i skrivande stund (feb 2022) prisvärda resor till Alicante hos SAS och Norwegian. Passa på! SAS flyger även till Valencia. Det finns även andra flygbolag. Resan till och från flygplatserna och hotellet tar 1,5 tim med bil. Vi kan hjälpa till att arrangera transfer tor till hotellet mot en avgift. Platserna är begränsade.

Expressive Arts Stockholm

Expressive Arts - för dig som vill leva & arbeta mer kreativt

Längtar du efter att arbeta med skapande metoder i möte med andra människor? Är du en konstnärssjäl och professionell hjälpare? Vill du utveckla dig själv genom konsten? Önskar du leva med större kreativitet och glädje i vardagen? Välkommen till Expressive...


Läs mer om Expressive Arts Stockholm och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Livsresan - Kom med & Vandra i Spanien!

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

Expressive Arts Stockholm

Expressive Arts Stockholm AB
Fjällgatan 23 B
116 28 STOCKHOLM


Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(5,0)
Baseras på 11 recensioner.
Se alla skolans recensioner
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Livsresan - Kom med & Vandra i Spanien! från Expressive Arts Stockholm, fyll i följande uppgifter: