Visa studentum.se som: Mobil

Tandläkarutbildning

European University Cyprus
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Nicosia
Klassrum
5 år
Heltid
Studiemedelsberättigad
21 900 EUR inkl. moms
Startdatum: 2022-09-28 - Nicosia

Videoreportage

Tandläkarutbildning

Tandläkarutbildning

Läs till tandläkare på European University Cyprus

European University Cyprus (EUC) School of Medicine erbjuder ett femårigt tandläkarprogram som leder till en Bachelor of Dental Surgery (BDS). EUC erbjuder det första och enda programmet inom tandläkarkirurgi på Cypern på universitetsnivå. Utbildningen sker i toppmoderna lokaler utrustade med den senaste tekniken som används inom tandläkarutbildningar. Undervisningen sker på engelska.

En dynamisk inlärningsmiljö, klinisk erfarenhet och internationell standard

På tandläkarprogrammet ligger fokus på att få en god vetenskaplig utbildningen men även på de praktiska kliniska färdigheterna. Du som student kommer bli väl förberedd för din framtida yrkesroll då du under programmets gång kommer lära dig att arbeta på ett säkert sätt under press, lära dig att att arbeta i ett team med annan tandvårdspersonal och du kommer lära dig att kommunicera med patienter och kollegor. Framför allt kommer du som student att utvecklas dina kliniska färdigheter och vetenskapliga kunskaper så att du kan utmärka dig i din karriär inom tandläkaryrket.

Fakulteten är ett dedikerat team av högkvalitativa tandläkare som strävar efter att utbilda duktiga tandläkare som kan arbeta var som helst inom EU och andra internationella vårdmiljöer. Tandläkare är ett givande yrke som erbjuder många olika karriärvägar, du kan öppna din egen tandläkarmottagning eller arbeta på privata eller offentliga tandläkarmottagningar. Efter examen kan du specialisera dig inom en rad discipliner som munkirurgi, restaurerande tandvård, pediatrisk tandvård eller tandreglering.

Små klasser och tillgång till skolans privata tandläkarmottagning

Klasserna är små vilket innebär att du som student kommer att arbeta nära dina lärare och klasskamrater vilket skapar en stark gemenskap. Du kommer under studiernas gång att erbjudas stöd för personlig och akademisk utveckling. EUC School of Medicines tandläkarprogram lägger stor vikt vid klinisk praktik och universitetets privatägda tandklinik kommer att ge dig som student möjlighet till patientinteraktion och klinisk utbildning.

Modern utbildning i toppmoderna klassrum

Bachelor of Dental Surgery på EUC School of Medicine är en modern utbildning som är baserad på de europeiska och nordamerikanska tandläkarutbildningsstandarderna. Du som student får utbildning i grundläggande faktorer för människors hälsa och sjukdomar med relevans för den orala miljön med en läroplan som innehåller biomedicinsk vetenskap. Du kommer studera i toppmoderna klassrum såsom ett anatomirum och i kliniska och tekniska laboratorier med patientsimulatorer och en rad tandläkarverktyg.

För mer information om Tandläkarutbildning, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Ansökningsprocess & antagningskrav

Du kommer att få ett ansökningsformulär med nödvändig information och vi hjälper dig med hela ansökningsprocessen.

För att ansöka behöver du uppfylla följande krav:

1.Ha läst biologi samt antingen matematik, kemi eller fysik på gymnasienivå. 

2.Ha 18 utav 20 i meritvärde (gymnasiebetyg)(90%percentage grade or its equivalent).

3. Intyg på dina kunskaper i engelska ( CSE, IGCSE, IELTS ,TOEFL certifikat eller motsvarande )

Efter utbildningen

Efter examen är du automatiskt kvalificerad att jobba som allmän tandläkare i någon av de 32 EU-medlemsländerna.

European University Cyprus

European University Cyprus - EUC är en av de ledande akademiska institutionerna i sydöstra Europa. EUC erbjuder förstklassig undervisning och en förstklassig forskningsmiljö samt lägger stor vikt vid att se till att studenterna blir redo för deras framtida yrkesliv under...


Läs mer om European University Cyprus och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Tandläkarutbildning

  Få mer information via mejl

  Inte bindande

  Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

European University Cyprus

P.O. Box: 22006
6 Diogenis Str
2404 Engomi

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.
Gör intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Tandläkarutbildning från European University Cyprus, fyll i följande uppgifter: