Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Bartenderutbildning i Stockholm

European Bartender School
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
4 veckor
Heltid
Icke studiemedelsberättigad
Svenska
Klassrum
Startdatum: Löpande starter över hela året - se utbildningens hemsida för datum! - Stockholm

Bartenderutbildning i Stockholm

Bli en kvalificerad bartender, samtidigt som du också har grymt kul!

Här på European Bartender School har vi fulländat vår unika stil och våra noga utformade praktiska metoder sedan 1999. Resultatet är vår högt uppskattade Internationella Bartenderkurs. Det är världens mest populära och omfattande bartenderkurs, som gör nybörjare till självsäkra bartenders som är hemma i vilken roll som helst.

Men, vi har inte nöjt oss med det. Vi lägger hela tiden till olika specialiserade och nytänkande kurser för att förhöja kompetensen hos redan erfarna personer inom branschen.

På European Bartender School blir du en förstklassig bartender samtidigt som du har en fantastisk upplevelse. Över 70 000 tidigare studenter skriver under på det.

Vad kan du förvänta dig av Stockholm?

Upptäcka stadens dynamiska och innovativa sidor om dagarna för att när kvällen kommer, mätta magen på en av stadens innovativa restauranger. Därefter kan du enkelt hitta en cocktailbar som serverar klockrena drinkar.

Vår skola i Stockholm

EBS Stockholm är Sveriges största och mest moderna bartenderskola. Skolan ligger mitt i stadens centrum. Den närmaste tunnelbanestationen är Hötorget som gör att du lätt kan ta dig runt i staden.

Endast 10 minuters promenad bort ligger Stockholms främsta shoppinggata, Drottninggatan. Det finns flera barer och restauranger nära skolan. Du kan också fixa lunch i skolans kök och spela bordtennis efteråt!

Boende

Under din vistelse med EBS Stockholm kommer du att bo på Generator Hostel. Generator har ett idealiskt läge i hjärtat av Stockholm, nära centralstationen och det livliga området Norrmalm-Vasastan. Allt du behöver finns precis utanför dörren; affärer, restauranger, parker, museum och nattklubbar. På vandrarhemmet är det riktigt skönt stämning, med regelbundna evenemang, en restaurang och till och med en bar!

Generator ligger en kort promenad på 10 minuter ,eller en snabb cykeltur på 5 minuter, från vår skola i Stockholm. Du kommer att hitta flera ställen där du kan få i dig en god frukost på väg till skolan, och det finns flera prisvärda restauranger i området. Det finns tunnelbana i närheten så att du lätt kan ta dig runt i staden.

Faciliteter

  • Gratis Wi-Fi
  • Delade sovrum för 6 personer, med både kvinnor och män
  • Sängkläder och handdukar ingår
  • Sällskapsutrymme
  • Kafé/restaurang
  • Bar på plats
  • Datorområde
  • Sällskapsspel
  • Tvättstuga
För mer information om Bartenderutbildning i Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Gå en bartenderutbildning med stora möjligheter till jobb

En bartender från European Bartender School är bland de mest eftertraktade i branschen. Bartenderutbildningen baseras på en perfekt blandning mellan praktik och teori där vi lägger stor vikt på att övning ger färdighet.
Din bartenderutbildning avslutas med en genomgång av teori, praktik, flair och free pour, och du får naturligtvis ditt EBS-certifikat, vilket banar väg för ett grymt bartenderjobb!
EBS är den enda bartenderskolan där alla godkända elever sedan får tillgång till världens största jobbsajt för bartenders; MatchStaff.com.

Ansökan och behörighet

Du måste ha fyllt 18 år för att vara behörig att söka kursen.

Du söker via EBS hemsida. Det finns tillgängliga starter över hela året, välj det datum som passar dig! 

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad kurs får du ett välkänt samt internationellt giltigt certifikat som kommer ge dig stora fördelar när du söker arbete i framtiden.

Kostnader

Priserna varierar beroende på vilken kurs du väljer, se skolans hemsida för exakta kursstarter och priser.

European Bartender School

European Bartender School

Bli en kvalificerad bartender, samtidigt som du också har grymt kul!

Här på European Bartender School har vi fulländat vår unika stil och våra noga utformade praktiska metoder sedan 1999. Resultatet är vår högt uppskattade Internationella Bartenderkurs. Det är världens mest populära och omfattande bartenderkurs, som gör nybörjare till självsäkra bartenders...


Läs mer om European Bartender School och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Bartenderutbildning i Stockholm

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till European Bartender School

European Bartender School

Luntmakargatan 36
111 37 Stockholm

Beställ information

För att få mer information om utbildningen Bartenderutbildning i Stockholm från European Bartender School, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Du kanske också är intresserad av: