Visa studentum.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt utbildningsval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Bartenderutbildning i Phuket

European Bartender School
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Phuket
4 veckor
Heltid
Icke studiemedelsberättigad

Videoreportage

Bartenderutbildning i Phuket

Bli en kvalificerad bartender, samtidigt som du också har grymt kul!

Här på European Bartender School har vi fulländat vår unika stil och våra noga utformade praktiska metoder sedan 1999. Resultatet är vår högt uppskattade Internationella Bartenderkurs. Det är världens mest populära och omfattande bartenderkurs, som gör nybörjare till självsäkra bartenders som är hemma i vilken roll som helst.

Men, vi har inte nöjt oss med det. Vi lägger hela tiden till olika specialiserade och nytänkande kurser för att förhöja kompetensen hos redan erfarna personer inom branschen.

På European Bartender School blir du en förstklassig bartender samtidigt som du har en fantastisk upplevelse. Över 70 000 tidigare studenter skriver under på det.

Varför ska du välja Phuket?

Phuket är drömdestinationen där du kan leva som en kung eller drottning för mycket lite pengar. Det är det perfekta tillfället för dig att utforska Asien efter kursen. Du kommer att festa hela natten på Bangla Road, simma i kristallklart vatten på Freedom Beach och ta en selfie med det 147 fot höga Big Buddha-monumentet.

Vår skola i Phuket

Beläget i det fantastiska Kata Beach-området, berömt för sina palmer, vita sandstränder och kristallklart vatten. Det här härliga området har någonting för alla, från barer, nattklubbar och restauranger till vattensporter och mysiga affärer.

Vår unika EBS-skola i Phuket kombinerar specialbyggda utbildningslokaler för blivande bartenders, med ett modernt boende som lätt kan förväxlas med paradiset. Där finns bland annat ett poolområde med beach club-tema, jacuzzi, tiki-bar och utomhusbio. Med allt detta och mycket mer kommer du att ha ditt livs upplevelse med EBS Phuket.

Boende

Med EBS Phuket bor du på skolan, så att du kan utnyttja de fantastiska lokalerna till max 24/7. Rummen har plats för mellan 2-6 studenter med möjlighet till enkelrum på begäran och även privata rum för par. Efter lektionerna kan du hänga i vårt poolområde med beach club-tema, luta dig tillbaka i jacuzzin eller beundra solnedgången medan du smuttar på en drink i vår alldeles egna tiki-bar. För att göra livet enklare kan du dra fördel av vårt fantastiska matpaket, som inkluderar en frukostbuffé och lunch med både europeiska och thailändska specialiteter, från måndag till fredag.

Faciliteter

 • Takpool
 • Tiki-bar
 • Utomhusbio
 • Gratis Wi-Fi
 • Luftkonditionering
 • Privata badrum i rummen
 • TV på rummet
För mer information om Bartenderutbildning i Phuket, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Gå en bartenderutbildning med stora möjligheter till jobb

En bartender från European Bartender School är bland de mest eftertraktade i branschen. Bartenderutbildningen baseras på en perfekt blandning mellan praktik och teori där vi lägger stor vikt på att övning ger färdighet.
Din bartenderutbildning avslutas med en genomgång av teori, praktik, flair och free pour, och du får naturligtvis ditt EBS-certifikat, vilket banar väg för ett grymt bartenderjobb!
EBS är den enda bartenderskolan där alla godkända elever sedan får tillgång till världens största jobbsajt för bartenders; MatchStaff.com.

Ansökan och behörighet

Minimiåldern är 18 år. Inga förkunskaper är nödvändiga.

Examen, diplom m.m.

Efter avslutad kurs får du ett välkänt samt internationellt giltigt certifikat som kommer ge dig stora fördelar när du söker arbete i framtiden.

Kostnader

  Allt detta ingår:

  • Allt skriv och studiematerial
  • EBS cocktailbok - allt du behöver för att lyckas som bartender (med 100 drinkrecept)
  • Utbildning i flairteknik av några av världens bästa instruktörer
  • EBS certifikat som du kan använda i hela världen
  • Gratis WIFI
  • Professionella lärare med bred kunskap om bartendervärlden
  • Utbildning inom de första 2 graderingarna i det internationellt erkända flair programmet från WFA (World Flair Association)
  • Välkomstmiddag
  • Avslutningsmiddag
  • Erbjudande att köpa vipkort som ger dig upp till 50% på över 20 utvalda restauranger, nattklubbar m.m.
  • EBS Phuket arrangerar även massor med andra aktiviteter som är kraftigt rabatterade för elever.


  Inklusive boende:
  18 990 SEK

  Pris utan boende: 16 990 SEK

  Finansiering av din bartenderutbildning

  Avbetala din utbildning med EBS i tre omgångar innan kursstart eller delbetala utbildningen hos vår samarbetspartner Svea Ekonomi, räntefritt under 6 eller 12 månader. 

  Avbetalning hos Svea Ekonomi är smidigt och prisvärt för dig som inte har möjlighet att betala utbildningen innan kursstart, utan vill dela upp betalningen i din takt.  Detta innebär alltså att du kan betala din bartenderkurs med inkomsten från ditt nya jobb som bartender.

  European Bartender School

  European Bartender School

  Bli en kvalificerad bartender, samtidigt som du också har grymt kul!

  Här på European Bartender School har vi fulländat vår unika stil och våra noga utformade praktiska metoder sedan 1999. Resultatet är vår högt uppskattade Internationella Bartenderkurs. Det är världens mest populära och omfattande bartenderkurs, som gör nybörjare till självsäkra bartenders...


  Läs mer om European Bartender School och visa alla utbildningar.

  Intresseanmälan

  Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Bartenderutbildning i Phuket

   Få mer information via mail

   Ickebindande

   Kostnadsfritt

  Kontaktuppgifter till European Bartender School

  European Bartender School

  Luntmakargatan 36
  111 37 Stockholm


  Beställ information

  För att få mer information om utbildningen Bartenderutbildning i Phuket från European Bartender School, fyll i följande uppgifter:

  Recensioner
  Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

  Du kanske också är intresserad av: