Visa studentum.se som: Mobil

European Bartender School

EBS - Europeiska Bartenderskolan

EBS - världens främsta bartenderskola

Vi är stolta över att utbilda bartenders till en internationellt standard. Med ursprung i den svenska servicebranschen har vi utvecklat ett unikt sätt att utbilda våra bartenders och skicka dem vidare med massor av kunskap, ett fantastiskt perspektiv på livet och ett otroligt bra stöd för att få jobb runtom i världen.

Vi har 24 olika skolor världen över - på fem kontinenter! Målet är att ge dig enorma färdigheter både yrkesmässigt och privat. Vi siktar på att ha så kul som möjligt för att kickstarta den där episka resan vi kallar livet.

4 anledningar till varför du ska välja EBS

  • Vi är en av få bartenderskolor i världen som tränar våra instruktörer. Vi ser till att alla är uppdaterade med det senaste inom branschen och kan därför erbjuda en modern utbildning som matchar allas krav
  • Vi har ett väldigt nära sammarbete med matchstaff.com så att du ska få den bästa möjliga chansen till anställning efter kursen. Vårt rykte som världens bästa bartenderskola leder till att arbetsgivare slåss om att nå fram till dig med sina jobbannonser och matchstaff.com är den ultimata plattformen för det.
  • Vi har ett team som är redo att hjälpa dig genom hela din resa med EBS. Från ansökan till examen men även efter det. De är aldrig längre bort än ett telefonsamtal och ser till att allt flyter på så smidigt som möjligt.
  • EBS har ägnat år åt att bygga upp en rykte i branschen som är respekterad och efterfrågad runt om i världen. Tack vare att vi arbetar med några av de främsta varumärkena i branschen är vi etablerade inte bara inom företag till kund men även business to business.För mer information om European Bartender School, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar - European Bartender School

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med European Bartender School

 Fyll i dina kontaktuppgifter

 Skicka din intresseanmälan

 Få mer information från skolan

Errors
Valfritt
 

Kontaktuppgifter till European Bartender School

European Bartender School

Brunnsgatan 6-8
111 38 Stockholm


Recensioner

Viktor   |   2016-03-13
Arga, opersonliga lärare. Alldeles för höga krav. Väldigt dyrt och dessutom tillkommer en mängd olika kostnader. Det ingår t.ex ingen utrustning utan det får man köpa själv för dyra pengar. Åkte dit för att lära mig något och ha roligt. Men gick istället till skolan med ångest. Misslyckades man med ett test var man som luft för lärarna. Talar ab...
Visa mer
          (1)
Theres   |   2012-08-10
Sedan jag för första gången gick in på EBS i Stockholm så jag inte ångrat mitt val en enda sekund. Det har inte bara givit mig en stabil grund att stå på nu och i framtiden, utan också givit mig fantastiska vänner och minnen för livet. Jag kan starkt rekommendera EBS till både er som letar efter en seriös bartenderutbildning och er som vill utma...
Visa mer
          (5)
Robert   |   2012-07-30
Detta är en enormt givande kurs, man lär sig otroligt mycket om bartender yrket. Det är mycket bra lärare och får chansen att träffa otroligt mycket bra människor. Det är helt enkelt en livs upplevelse som inte skall missas.
          (5)