Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Allmän tyska i Berlin

ESL - Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Berlin
Varierande
Heltid
Över 3 veckor
Tyska
Startdatum: Varje månad - Berlin
Sista ansökan: Se utbildningens hemsida

Språkresa - Allmän tyska i Berlin

Studera tyska i Berlin med ESL Språkresor utomlands

Sugen på att studera tyska i Tyskland? Åk på språkresa till Berlin med ESL!

Den tyska huvudstaden Berlin har gått igenom många historiska omvälvningar. Men idag är Berlin inte bara en stad för dig som älskar historia utan också för dig som älskar fester, konserter och utställningar. ESL erbjuder flera olika språkkurser i Berklin. Språkkurserna varierar i längd, nivå och intensitet. ESL hjälper dig att hitta en språkkurs i Berlin som passar just dig och dina unika behov!

Efter Berlinmurens fall 1989 har den tyska huvudstaden utvecklats snabbt. Idag har högteknologiska byggnader ersatt gamla obebyggda områden. Staden är full av historia och du lägger märke till de olika attityder och kulturer som berikar den tyska huvudstaden. Idag är Berlin en levande stad där många olika festligheter och festivaler förgyller kvällarna för Berlins ungdomar.

Läs mer om ESL:S partnerskola i Berlin Alpadia:

Alpadia i Berlin ligger i stadsdelen Schöneberg, ett centralt, vackert och livligt område i den tyska huvudstaden. Berlins främsta sevärdheter finns i närheten, liksom de viktigaste stationerna för kollektivtrafiken. Skolan har en personlig och familjär stämning, där varje student kan dra nytta av individuell uppmärksamhet.

Videoreportage

Ansökan och behörighet

Du anmäler dig till din språkresa på ESL:s hemsida. Där kan du också läsa mer om vilka olika språkkurser i tyska som erbjuds vid språkskolorna i Berlin. Klicka här för att ställa frågor om anmälan eller annat.

Kostnader

ESL Språkutbildning utomlands erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning inför din språkkurs i Berlin. Du får hjälp med att arrangera språkresan till Berlin från början till slut. Du garanteras alltid originalpriser från språkskolorna. ESL kan dessutom erbjuda flera specialerbjudanden året runt. Kontakta gärna ESL för mer information om priser!

ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Vill du plugga ett språk utomlands? Då har du helt klart kommit rätt! ESL är en flerfaldigt prisbelönad språkreseförmedlare, och vi har hjälpt studenter att åka på språkresor i över 20 år. Hela fem gånger har vi blivit utsedda till...


Läs mer om ESL - Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Allmän tyska i Berlin

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tel: 0812090600
www.esl.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner.

Erik
(5)
Jag har nu kommit tillbaka till Berlin och Alpadia för tredje sommaren i rad för att förbättra min tyska ett par veckor. Jag har bott med samma värdar nu alla år och de är verkligen supertrevliga. Rekommenderar starkt det här som något att göra under sommaren!
Hannes
(5)
Skolan var mycket bra med duktig, snälla och hjälpsamma lärare. Nu kan jag grunderna i tyska bra efter att ha studerat i Belrin i 13 veckor.
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Allmän tyska i Berlin via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Se alla skolans recensioner