Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Allmän thailändska i Thailand

ESL - Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Koh Lanta, Phuket
Varierar
Heltid/deltid
Över 13 veckor
Kommande starter
Koh Lanta
Varje vecka, året runt 
Phuket
Varje månad 

Språkresa - Allmän thailändska i Thailand

Språkresa - Thailändska i ThailandStudera Thailändska i ett semesterparadis!

Thailand är ett tropiskt land med många vackra naturtillgångar. I norr är det av berg och bördigt slättland, i öst av berg och platåland, i syd av låga berg och skog och i den centrala delen av bördiga leravlagringar från floden Chao Phraya. Detta blandat med enormt djur och växtliv. Utöver det vackra naturlivet är även Thailand känt för sitt stora nöjesliv. Detta förekommer främst i Bangkok och de största turistorterna ex.vis Pattaya och Phuket. Thailand har blivit Nordens favoritmål för semester tack vare sitt klimat, sin vänliga befolkning och prisvärdhet.

Studera i Koh Lanta

Koh Lanta är det ultimata resmålet för dig som vill komma undan kalla vårdagar, bitande vinterkyla och regniga sommardagar och får uppleva en ny kultur och lära dig ett nytt språk. Här finns vackra stränder, tropiskt klimat och flera vackra öar. 

ESL:s partnerskola på Koh Lanta är, precis som ön den ligger på, både välkomnande och fridfull. Skolan har fyra våningar i en liten traditionell byggnad som ligger 100 meter från stranden i Phra Ae och dess omgivningar. Det finns många olika inkvarteringsalternativ: rum, bungalows eller hotell. I kurscentret, som grundats av svenskar, använder lärarna en revolutionerande metod som bygger på de senaste vetenskapliga rönen inom pedagogik – som baseras på videos och konversation.

Studera i Phuket

Phuket är det perfekta resemålet för dig som vill njuta av fantastisk natur och underbara stränder och som samtidigt vill passa på att lära dig thailändska. Det är Thailands största ö, belägen i Andamansjön vid Thailands sydvästkust. På västkusten hittar du flera vackra sandstränder som gör Phuket till ett populärt turistmål. De mest kända, Patong Beach, Karon Beach och Kata Beach, ligger i rad på öns västkust medan stränderna på östkusten kan vara mer leriga.

Språkskolan i Phuket, Patong Language School, ligger i centrum av Paton, ligger två minuter till fots från den berömda sandstranden med samma namn. Skolan erbjuder flera olika kurser där du bland annat kan välja att enbart rikta in dig på det talade språket eller en kurs där du både lär dig att läsa och skriva. 

Ansökan och behörighet

Du anmäler dig till din språkresa till Koh Lanta eller Phuket på ESL:s hemsida. Där kan du också läsa mer om vilka olika språkkurser i engelska som erbjuds vid språkskolorna i Koh Lanta och på Phuket. Klicka här för att ställa frågor om anmälan eller annat!

Kostnader

ESL Språkutbildning utomlands erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning inför din språkkurs i Koh Lanta och på Phuket. Du får hjälp med att arrangera språkresan från början till slut. Du garanteras alltid originalpriser från språkskolorna. ESL kan dessutom erbjuda flera specialerbjudanden året runt.

Kontakta gärna ESL för mer information om priser!

ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Vill du plugga ett språk utomlands? Då har du helt klart kommit rätt! ESL är en flerfaldigt prisbelönad språkreseförmedlare, och vi har hjälpt studenter att åka på språkresor i över 20 år. Hela fem gånger har vi blivit utsedda till...


Läs mer om ESL - Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Allmän thailändska i Thailand

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tel: 0812090600
www.esl.se


Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Allmän thailändska i Thailand via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Se alla skolans recensioner