Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Allmän spanska i Santo Domingo

ESL - Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Santa Domingo
Varierande
Heltid
Icke studiemedelsberättigad
Spanska

Språkresa - Allmän spanska i Santo Domingo

Studera spanska i Santo Domingo.

Språkresa - Spanska i Santo Domingo

ESL erbjuder språkresor till Karibien! Åk till Santo Domingo i Dominikanska Republiken och lär dig spanska. Santo Domingo är den äldsta staden i "den nya världen" och är en av Karibiens mest fascinerande metropoler. Här kan du utforska det koloniala distriktet som 1990 blev klassificerad som ett av UNESCO:s världsarv.

Under din lediga tid kan du utforska områdets museer, historiska byggnader eller dyka in i stadens häftiga nattliv. Santo Domingo rymmer en mängd barer, restauranger och ett diskotek där sensuella rytmer från bachata, merengue och reggae strömmar ut. Det är omöjligt att inte finna en plats att dansa på och att inte träffa folk när du går ut. Välkommen till dansens, skrattets och den oändliga solens kungadöme!

Instituto Intercultural del Caribe

I Santo Domingo samarbetar ESL med språkskolan Instituto Intercultural del Caribe (IIC). På skolan kommer du att få lära dig spanska i Santo Domingos "Zona Universitaria". Det finns fem klassrum där du kan studera i en lugn och avslappnad atmosfär. På rasterna har du terasser och en trevlig trädgård att vistas i. Skolan är belägen mittemot landets största universitet, USAD, och du har tillgång till bibliotek och möjlighet att deltaga i det dominikanska studentlivet.

Ansökan och behörighet

Du anmäler dig till din språkresa på ESL:s hemsida. Klicka här för att ställa frågor om anmälan eller annat. Vi kan även erbjuda en liten mindre ort men minst lika uppskattad - Sosua som ligger vackert vid havet.

Kostnader

ESL Språkutbildning utomlands erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning inför din språkkurs i Santo Domingo. Du får hjälp med att arrangera språkresan från början till slut. Du garanteras alltid originalpriser från språkskolorna. ESL kan dessutom erbjuda flera specialerbjudanden året runt. Kontakta gärna ESL för mer information om priser!

ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Vill du plugga ett språk utomlands? Då har du helt klart kommit rätt! ESL är en flerfaldigt prisbelönad språkreseförmedlare, och vi har hjälpt studenter att åka på språkresor i över 20 år. Hela fem gånger har vi blivit utsedda till...


Läs mer om ESL - Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Allmän spanska i Santo Domingo

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tel: 0812090600
www.esl.se


Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Allmän spanska i Santo Domingo via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Se alla skolans recensioner