Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Allmän spanska i Malaga

ESL - Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Malaga
Varierande
Heltid
Över 3 veckor
Startdatum: Varje vecka, året runt - Malaga

Språkresa - Allmän spanska i Malaga

Språkresa - Allmän spanska i Málaga

Vill du studera spanska och samtidigt njuta av underbar natur och stränder? Åk på språkresa till Málaga i Spanien med ESL!

Med omkring 600 000 invånare är Málaga en engegerande och pulserande stad där turismen lyser ut som stark ekonomisk drivkraft för regionen. Málagas erkänt fina väder med många soltimmar kompletteras av dess många vackra sandstränder.

I staden vimlar det av olika fritidsaktiviteter och både öster och väster om Málaga finner du en rad av de mest kända turistorterna i Spanien. Vill du uppleva ett mer genuint Spanien räcker det att förflytta sig någon mil inåt landet. Under andra och tredje veckan i augusti finns en här festival med tjurfäktningar och konserter.

Enforex

Lär dig spanska i ett historiskt hus från 1950 i andalusisk stil i hjärtat av Málaga, alldeles bakom Thyssenmuseet. Här erbjuds 22 ljusa och bekväma klassrum, en datorsal med tillgång till internet, ett bibliotek och ett multimediarum. Under pauserna kan du träffa dina nya vänner från hela världen på den vackra innergården med marmorpelare, eller använda tiden till att kontakta familj och vänner därhemma via skolans Wi-Fi. Efter dagens lektioner, koppla av med en promenad och känn den angenäma andalusiska atmosfären i omgivningarna, eller njut av stadens barer, restauranger, affärer och museer.

Malaca instituto

Malaca Instituto och residenset Club Hispánico ligger på cirka 10 minuters gångavstånd till stranden och 15 minuters bussavstånd till stadens centrum. Läget är fantastiskt med en vacker utsikt över havet och de omgivande kullarna. Skolan har 25 välutrustade och bekväma klassrum med luftkonditionering, ett multimediacenter med språklaboratorium och tillgång till Internet, WiFi-uppkoppling, filmsal, ett dansrum och en bar/restaurang. Här finns också ett minigym där du kan varva ned efter lektionerna.

Ansökan och behörighet

Du anmäler dig till din språkresa på ESL:s hemsida. Där kan du också läsa mer om vilka olika språkkurser i spanska som erbjuds vid språkskolorna i San Sebastian. Klicka här för att ställa frågor om anmälan eller annat!

Kostnader

ESL Språkutbildning utomlands erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning inför din språkkurs i Malaga. Du får hjälp med att arrangera språkresan till Malaga från början till slut. Du garanteras alltid originalpriser från språkskolorna. ESL kan dessutom erbjuda flera specialerbjudanden året runt. Kontakta gärna ESL för mer information om priser!

ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Vill du plugga ett språk utomlands? Då har du helt klart kommit rätt! ESL är en flerfaldigt prisbelönad språkreseförmedlare, och vi har hjälpt studenter att åka på språkresor i över 20 år. Hela fem gånger har vi blivit utsedda till...


Läs mer om ESL - Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Allmän spanska i Malaga

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tel: 0812090600
www.esl.se


Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 2 recensioner.

Nils
(4)
Lektionerna var mycket bra upplagda med lagom blandning av teori och övning. Lärarna var mycket kunniga och kunde förklara på ett bra sätt. Dock förklarade de inte varför vi skulle studera just de sakerna vi studerade. Tiden i San Sebastian gjorde mig tryggare i språket och jag kan nu en hel del gramatik och nya ord.
Jonas
(4)
Jag var nybörjare när jag kom ner och kom hem med ett stort ordförråd och ett självförtroende att försöka prata spanska med spansktalade människor. San Sebastián, som hela Baskien är den mest fantastiska delen på jorden i min mening. Landskapet är fullt av berg och djupa dalar, stränder, sol, regn och lite lite snö! Jag kommer bosätta mig där...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Allmän spanska i Malaga via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Se alla skolans recensioner