Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Allmän kinesiska i Peking

ESL - Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Peking-Beijing
Varierande
Heltid
Över 13 veckor
Startdatum: Varje vecka, året runt - Peking-Beijing

Språkresa - Allmän kinesiska i Peking

Språkresa - Allmän kinesiska i Peking

Studera kinesiska i Peking (Beijing) med ESL

Beijing (Peking) är en imponerande stad, inte bara på grund av sin storlek och antalet invånare, vilka är fler än 21 miljoner, utan även det rika kulturarv som bokstavligen gör att huvudstaden genomsyras av historien.

I stadens centrala delar ligger den kinesiska staden och den tatariska staden sida vid sida. I centrum av dessa ligger den kejserliga staden som omsluter den förbjudna staden, som tidigare var reserverad för kejsarfamiljen, men som i dag är ett museum. Bakom detta gömmer sig traditionella bostäder och hutonger, gamla gränder som går runt den förbjudna staden. Passa på att utforska staden i en cykeltaxi för att enkelt och praktiskt att upptäcka otaliga sevärdheter. Om du vill komma undan det ofantliga folkmyllret i Beijing, finns det över 150 olika busslinjer till flera spännande destinationer.

ESL:s partnerskola ligger i China Central Place, som är ett modernt område med hotell, affärer, banker och andra lokala företag och kontor som återfinns i hjärtat av Beijings affärskvarter. Skolan erbjuder både en lugn, akademisk och trevlig miljö, perfekt för att lära sig språket. 

Ansökan och behörighet

Du anmäler dig till din språkresa på ESL:s hemsida. Där kan du också läsa mer om vilka olika språkkurser i kinesiska som erbjuds vid skolan i Peking. Förutom Peking har vi även skolor i Shanghai, Xiían och Qingdao.

Kostnader

ESL Språkutbildning utomlands erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning inför din språkresa till Kina. Du får hjälp med att arrangera språkresan från början till slut. Du garanteras alltid originalpriser från språkskolorna. ESL kan dessutom erbjuda flera specialerbjudanden året runt. 

ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Vill du plugga ett språk utomlands? Då har du helt klart kommit rätt! ESL är en flerfaldigt prisbelönad språkreseförmedlare, och vi har hjälpt studenter att åka på språkresor i över 20 år. Hela fem gånger har vi blivit utsedda till...


Läs mer om ESL - Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Allmän kinesiska i Peking

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tel: 0812090600
www.esl.se


Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Allmän kinesiska i Peking via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Se alla skolans recensioner