Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Allmän italienska i Rom

ESL - Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Rom
Varierande
Heltid
Över 3 veckor
Italienska
Startdatum: För info, lämna en intresseanmälan - Rom
Sista ansökan: Se utbildningens hemsida.

Språkresa - Allmän italienska i Rom

Språkresa utomlands med ESL.

Vill du studera italienska i Rom? Åk på språkresa till Italien med ESL Språkutbildning utomlands.

Åk på språkresa till Rom och lär dig italienska i en unik stad med en tretusenårig historia. Morgonpromenader bland tempel, torn och kyrkor kommer att bli din vardag och huvudstaden kommer att förtrolla dig med en härlig blandning av tutande bilar, gestikulerande människor samt århundraden av historia. Enligt legenden grundades Rom år 753 f.Kr och det är även därför huvudstaden har fått smeknamnet urbs aeternus, “den eviga staden”. Mästerverk som Kolosseum eller Fontana di Trevi behöver inga presentationer, men Rom har så mycket mer att erbjuda än antik arkitektur. Unna dig en gelato vid Spanska trappan, smaka den krispiga Pizza Romana eller bjud dina kurskamrater på en aperitivo i livliga kvarteret Trastevere!


Språkskolor i Rom

Vår Partnerskola DILIT IH har ett rikt urval av kurser för internationella studenter, samt kurser för språklärare. Skolan ligger i en underbar byggnad i romersk stil mitt i centrum, en kort promenad från centralstationen Termini. Femvåningsvillan har 10 ljusa och rymliga klassrum med interaktiva whiteboards och ytterligare 14 klassrum i två annex som ligger i nära anslutning huvudbyggnaden. Rymliga uppehållsrum med snackbar och datorrum med fri Wi-Fi står till studenternas förfogande på kurscentret.

Videoreportage

Ansökan och behörighet

Du anmäler dig till din språkresa på ESL:s hemsida. Klicka här för att ställa frågor om anmälan eller annat. Vi har även en hel del andra italienska städer i vårt utbud som till exempel Florens, Bologna, Venedig, Siena, Taormina, Salerno, San Remo och Tropea.

Kostnader

ESL Språkutbildning utomlands erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning inför din språkkurs i Rom. Du får hjälp med att arrangera språkresan från början till slut. Du garanteras alltid originalpriser från språkskolorna. ESL kan dessutom erbjuda flera specialerbjudanden året runt. Kontakta gärna ESL för mer information om priser!

ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Vill du plugga ett språk utomlands? Då har du helt klart kommit rätt! ESL är en flerfaldigt prisbelönad språkreseförmedlare, och vi har hjälpt studenter att åka på språkresor i över 20 år. Hela fem gånger har vi blivit utsedda till...


Läs mer om ESL - Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Allmän italienska i Rom

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tel: 0812090600
www.esl.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Anna
(4)
Jag gjorde bra framsteg. Skolan tar bra hand om sina elever och finns alltid där för att besvara frågor och hjälpa till.
Nina
(5)
Det finns alltid nåt att göra i Rom: barer, restauranger, historiska platser, opera, filmer mm. Man lär känna många intressanta människor i skolan och skaffar sig nya vänner. Administrationen på skolan var alltid vänliga och hjälpsamma och lärarna ger alltid roliga och dynamiska lektioner!
Michaela
(5)
Bra skola med pedagogiska lärare och bra utlärningsmetoder. Hjälpsamma i receptionen och ESL hjälpte till väl med organisationen av allt.
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Allmän italienska i Rom via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Se alla skolans recensioner