Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Allmän franska i Nice

ESL - Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Nice
Varierande
Heltid
Över 3 veckor
Startdatum: Varje vecka, året runt - Nice

Språkresa - Allmän franska i Nice

Språkresa - Allmän franska i Nice

Vill du studera franska i Nice? Åk på språkresa med ESL Språkutbildning Utomlands!

Nice är en stad som har det mesta! Det är en mix av ett pulserande stadsliv, mysiga smågator i de äldre delarna av staden, och solsken och strandliv. Hit åker alla typer av människor och du hittar både lyxiga shoppingstråk, marknader, fantastiska restauranger och vackra byggnader i Belle Epoque-stil. Det finns helt enkelt något för alla, gammal som ung och allt är lätt åtkomligt eftersom avstånden i staden inte är jättestora.

Staden är kanske mest känd för vackra Promenade des Anglais som går längs stranden, men det finns mycket mer att upptäcka än så. Det är också nära till mycket annat – vad sägs om en tur till Antibes, Monaco eller Italien?

Ta chansen att läsa franska i Nice och upplev allt som staden om omgivningarna har att erbjuda – du kommer inte att ångra dig!

Azurlingua

ESLs partnerskola Azurlingua är en av de mest erfarna skolorna i Frankrike när det gäller undervisning i franska. Skolan ligger i närheten av tågstationen i Nice, med promenadavstånd både till shoppingstråk och stranden. Skolan har elva klassrum och det finns en stor innergård med apelsinträd där man kan umgås med andra studenter under ledig tid. Studenterna har tillgång till en datasal, och wifi finns i hela byggnaden och på innergården. Snacks och dryck finns i automater i skolan, men området runt omkring är fullt med kaféer och restauranger.

På Azurlingua kan du välja att bo i själva skolbyggnaden i deras campusboende, men du kan också bo hemma hos en värdfamilj för att göra en djupdykning i den franska kulturen och språket. Under sommarmånaderna har de ytterligare residens för att kunna ta emot alla internationella studenter.

Alpha-B

ESLs andra partnerskola ligger i centrum av Nice, i ett nyrenoverat hus, med närhet till det mesta. Skolan har 16 klassrum, en trädgård, datorer som studenter kan använnda sig av, samt wifi. Dryck finns att köpa på skolan, men vill man äta så finns det massvis med butiker och kaféer i kvarteren runt omkring. För att kunna ta emot alla internationella studenter under sommarmånaderna, öppnar de även ett andra center med 12 klassrum och samma service alldeles i närheten.

På Alpha-B kan du bo i en studio i ett residens, i en delad lägenhet med en fransk värd, eller hos en värdfamilj.

Videoreportage

Ansökan och behörighet

Det är inga behörighetskrav för ESLs språkutbildningar - allt som krävs är en vilja och motivation att lära sig! Om du vill anmäla dig så kan du göra det på ESL:s hemsida. Eller så klickar du här för att ställa frågor om anmälan eller annat. Vi kan erbjuda många fler städer i Frankrike än bara Nice, så kontakta oss direkt för att få information om städer som Paris, Lyon, Antibes, Montpellier, Biarritz, Bordeaux, Tours och många fler.

Kostnader

ESL Språkutbildning utomlands erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning inför din språkkurs Nice. Du får hjälp med att arrangera språkresan från början till slut. Du garanteras alltid originalpriser från språkskolorna. ESL kan dessutom erbjuda flera specialerbjudanden året runt. Kontakta gärna ESL för mer information om priser!

ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Vill du plugga ett språk utomlands? Då har du helt klart kommit rätt! ESL är en flerfaldigt prisbelönad språkreseförmedlare, och vi har hjälpt studenter att åka på språkresor i över 20 år. Hela fem gånger har vi blivit utsedda till...


Läs mer om ESL - Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Allmän franska i Nice

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tel: 0812090600
www.esl.se


Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner.

Lea
(4)
Hade ingen kunskap innan jag började och kan nu ändå börja ett samtal tack vare bra lärare. Nice är en turistig stad, svårt att hitta kontakten till bosatta fransmän. Men mycket varmt välkomnande.
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Allmän franska i Nice via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Se alla skolans recensioner