Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Allmän engelska på St Julians

ESL - Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
St Julians
Varierande
Heltid
Över 3 veckor
Startdatum: Varje vecka, året runt - St Julians

Språkresa - Allmän engelska på St Julians

Språkresa - Allmän engelska på St Julians

Gör en språkresa till Malta och studera engelska!

St. Julians, en historisk och pittoresk fiskeby, har blivit ett av den maltesiska övärldens viktigaste turistcentra och erbjuder sina besökare ett komplett utbud av kulturella och fysiska aktiviteter,såväl till lands som till havs.

Saint Julians, på Maltas östra kust, var från början ett pittoreskt fiskesamhälle. I dag är fiskesamhället ett mycket betydande turistcentrum på Malta och för dem som kommer dit finns det ett mycket stort utbud av kultur- och sportaktiviteter. Det finns också många spännande restauranger och ett stort nattliv i form av pubar och klubbar runt om i staden. 

Språkskolan - St Julians

Språkskolan är belägen i hjärtat av St. Julians, endast ett stenkast från St. Julians bussterminal. Skolbyggnaden består av totalt 70 rymlig klassrum med luftkonditionering och 12 av dem är dessutom avsedda för små grupper eller privatundervisning. På skolan får du tillgång till ett språkcentrum där det finns video, bibliotek, datorer som är uppkopplade till internet och en läs- eller studieavdelning. Alla klassrum är utrustade med interaktiva whiteboards. Kurserna som erbjuds ingår i ett brett utbud som passar såväl för studenter som vill jobba flitigt (minigrupper, privatundervisning) som för dem som vill ta det lite lugnare. 

Videoreportage

Ansökan och behörighet

Du anmäler dig till din språkresa på ESL:s hemsida. Klicka här för att ställa frågor om anmälan eller annat.

Kostnader

ESL Språkutbildning utomlands erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning inför din språkkurs i på Malta. Du får hjälp med att arrangera språkresan från början till slut. Du garanteras alltid originalpriser från språkskolorna. ESL kan dessutom erbjuda flera specialerbjudanden året runt. Kontakta gärna ESL för mer information om priser!

ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Vill du plugga ett språk utomlands? Då har du helt klart kommit rätt! ESL är en flerfaldigt prisbelönad språkreseförmedlare, och vi har hjälpt studenter att åka på språkresor i över 20 år. Hela fem gånger har vi blivit utsedda till...


Läs mer om ESL - Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Allmän engelska på St Julians

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tel: 0812090600
www.esl.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Lilian
(5)
Det måste vara det bästa valet jag gjort dock ångrar jag att jag inte stannade längre, fast det fanns anledningar till det. Malta är ett superfint land, fylld med trevliga och turistvänliga invånare men även turisterna var väldigt trevliga. Om inte för ESL så hade det inte gått lika bra, ESL har en otroligt bra service och allt är också väldigt ...
Visa mer
Magda
(5)
Hade det jättetrevligt på Malta, rekommenderar dock att åka på sommaren. Det är inte så roligt väder under vintertiden och de flesta affärer har stängt under lågsäsongen. Personalen var duktig och försökte alltid att hjälpa eleverna med frågor om skolan och vad de kunde göra på fritiden.
Astrid
(5)
jättetrevlig skola och min värdfamilj (Andrea och Jenny) var supertrevliga. Litet tips är att ta med sin egen dator för att kunna göra lite extra övningar på egen hand.
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Allmän engelska på St Julians via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Se alla skolans recensioner