Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Allmän engelska i San Francisco

ESL - Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
San Francisco
Varierande
Heltid
Över 13 veckor
Engelska
Startdatum: Varje vecka, året runt - San Francisco

Språkresa - Allmän engelska i San Francisco

Studera en språkkurs i San Fransisco

San Fransisco är staden som har allt. Vill du studera här? Åk på språkresa till San Fransisco!

Om du väljer en språkkurs i San Fransisco får du uppleva en mångkulturell stad. Här är minoriteterna i majoritet! Under en promenad på San Fransiscos gator kommer du att få se hur olika kulturer lever tillsammans i lugn och ro. Ingen annanstans finner du denna speciella atmosfär. San Fransisco är en stad där alla är välkomna!

Det otroligt milda klimatet gör att du kan promenera i stadens olika kvarter under hela året. Gå från Mission District, den äldsta stadsbebyggelsen, till Fisherman’s Wharf med sina fiskebåtar och skaldjursrestauranger, via det berömda Chinatown, en liten asiatisk enklav med exotiska butiker och frukt- och grönsaksmarknader, ända till Golden Gate Park där solnedgången är som vackrast.

Ta en båttur till Alcatraz eller varför inte göra en utflykt till Napa Valley? Besök ett av de fantastiska museerna eller gå på en konsert med klassisk musik, jazz, pop eller låt dig svepas med av teater- och balettföreställningar. Gå uppför de branta gatorna och beundra utsikten över bukten.

Mer info för dig som vill studera i San Fransisco

ESL erbjuder språkkurser i engelska vid två olika språkskolor i San Fransisco. Språkkurserna varierar i längd, nivå och intensitet. ESL hjälper dig att hitta en språkresa till San Fransisco som passar just dig och dina specifika behov och önskemål. Helt utan kostnad! Välj mellan följande språkskolor i San Fransisco:

St Giles International: Skola med perfekt läge mitt i San Francisco, alldeles intill Union Square i kvarteret SoMa. Det nyinredda kurscentret består av två byggnader med all utrustning för studier under optimala villkor.

ILSC Education Group: Belägen i en modern byggnad i Embarcadero, som är stadens affärsdistrikt, inte långt från Union Squuare med sina restauranger och affärer. Här finns ljusa och stora klassrum, ett bra bibliotek, café med fritt internet för den som vill ha något att äta eller som vill umgås med andra internationella studenter.

Videoreportage

Ansökan och behörighet

Du anmäler dig till din språkresa till San Fransisco på ESL:s hemsida. Där kan du också läsa mer om vilka olika språkkurser i engelska som erbjuds vid språkskolorna i San Fransisco.

Klicka här för att ställa frågor om anmälan eller annat.

Kostnader

ESL Språkutbildning utomlands erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning inför din språkkurs i San Fransisco. Du får hjälp med att arrangera språkresan till San Fransisco från början till slut. Du garanteras alltid originalpriser från språkskolorna. ESL kan dessutom erbjuda flera specialerbjudanden året runt.

Kontakta gärna ESL för mer information om priser!

ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Vill du plugga ett språk utomlands? Då har du helt klart kommit rätt! ESL är en flerfaldigt prisbelönad språkreseförmedlare, och vi har hjälpt studenter att åka på språkresor i över 20 år. Hela fem gånger har vi blivit utsedda till...


Läs mer om ESL - Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Allmän engelska i San Francisco

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tel: 0812090600
www.esl.se


Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Allmän engelska i San Francisco via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Se alla skolans recensioner