Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Allmän engelska i New York

ESL - Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
New York
Varierande
Heltid
Över 13 veckor
Engelska
Startdatum: Varje vecka, året runt - New York

Språkresa - Allmän engelska i New York

Språkresa till New York - studera engelska i New York

Vill du studera i New York? Välj en språkskola belägen i Empire State Building! Eller i Brooklyn. Eller på Times Square. ESL Språkutbildning utomlands erbjuder flera språkskolor med fantatsiskt läge i centrala New York.

New York är ett ständigt myller av liv där 8,5 miljoner människor delar ett utrymme på 800 kvadratkilometer. I New York är hjulet ständigt i rullning - konsten hittar nya vägar, miljarder är i omlopp i finansvärlden, samtidigt som var och en ägnar sig åt sin egen aktivitet. ESL har partnerskolor i New York med mycket bra läge på Manhattan!

Du som drömmer om att studera i New York är långt ifrån ensam. "The Big Apple" lockar många internationella studenter varje år. Om det är just engelska som lockar dig har du hittat helt rätt. ESL erbjuder språkkurser i engelska vid flera olika språkskolor i New York. Språkkurserna varierar i längd, nivå och intensitet. ESL hjälper dig att hitta en språkresa till New York som passar just dig och dina specifika behov och önskemål.

Vilken språkskola i New York väljer du?

Embassy English: Skolan ligger mycket bra till för dig som vill befinna dig mitt på Manhattan och njuta av alla attraktioner som erbjuds. Den ligger bara några kvarter från Empire State Building, söder om Central Park, Madison Square Garden och från Greenwich Village. Du tar dig lätt omkring med tunnelbana eller buss.

EC: Ligger i hjärtat av Times Square, ett mycket livfullt kvarter i närheten av många stora sevärdheter i staden och det går lätt att ta sig hit med de allmänna kommunikationerna. Alldeles intill ligger Broadway, 5th Avenue, Empire State Building och mycket mer!

Brooklyn School of Languages: Till Brooklyn kommer du via den legendariska "Brooklyn Bridge". Här ändrar sig sceneriet radikalt: du kommer till en miljö som står i stor kontrast mot Manhattans sofistikerade gator. Brooklyn är en unik plats med berömda ”brownstone”-byggnader, trädkantade gator, kilometerlånga sandstränder och naturområden. Woody Allen, Michael Jordan, Lou Reed och Jay Z är några av alla de som satt Brooklyn på kartan.

Kaplan International Colleges: Belägen på 63e våningen i Empire State Building, mitt i New York! Det ultimata stället för att lära sig engelska! Kaplan International Colleges har ett oöverträffat läge i hjärtat av Manhattan, med ljusa och rymliga klassrum, de flesta med storslagen utsikt över staden. 

Videoreportage

Ansökan och behörighet

Du anmäler dig till din språkresa på ESL:s hemsida. Där kan du också läsa mer om vilka olika språkkurser i engelska som erbjuds vid språkskolorna i New York. Klicka här för att ställa frågor om anmälan eller annat.

Kostnader

ESL Språkutbildning utomlands erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning inför din språkkurs i New York. Du får hjälp med att arrangera språkresan till New York från början till slut. Du garanteras alltid originalpriser från språkskolorna. ESL kan dessutom erbjuda flera specialerbjudanden året runt. Kontakta gärna ESL för mer information om priser!

ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Vill du plugga ett språk utomlands? Då har du helt klart kommit rätt! ESL är en flerfaldigt prisbelönad språkreseförmedlare, och vi har hjälpt studenter att åka på språkresor i över 20 år. Hela fem gånger har vi blivit utsedda till...


Läs mer om ESL - Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Allmän engelska i New York

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tel: 0812090600
www.esl.se


Recensioner

Moa
(5)
Grym stad och grym skola. Att bo på the New Yorker 15 minuters promenad från skolan var dock si och så. Vissa av rummen var lite slitna men läget mitt på Manhattan vägde upp för det.
Anne-Lie
(4)
Jag har övat upp mina lyssningskunskaper efter alla övningar med inspelat material och lärt mig många användbara uttryck och termer vad gäller affärsengelska. Jättebra service för oss som läste Platinumkurs. Tillgång till tv, tidningar, fika, wifi, sköna fåtöljer. Perfekt läge. Proffsig attityd. Glada positiva lärare. DOCK var inte alla mina lär...
Visa mer
Fredrik
(4)
Känner att jag utvecklades under min resa. Dels med mitt uttal men även att våga prata inför folk. Det residens jag bodde i, The New Yorker var av enklare slaget men läget 10 minuter från skolan i centrala Manhattan kan man inte klaga på. Fick mycket bra hjälp och svar på alla mina frågor av ESL innan resan.
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Allmän engelska i New York via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,3)
Baseras på 3 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Se alla skolans recensioner