Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Allmän engelska i New Dehli

ESL - Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
New Dehli
Varierande
Heltid
Icke studiemedelsberättigad
Engelska
Startdatum: Varje månad - New Dehli

Språkresa - Allmän engelska i New Dehli

Språkresa till Indien med ESL

Vill du studera engelska och samtidigt uppleva ett riktigt äventyr? Åk på språkresa till Indien!

ESL erbjuder språkkurser som varierar i längd, nivå och intensitet. Du får hjälp att hitta en språkresa till Indien som passar just dig och dina unika behov. En språkkurs i Indien innebär en upplevelse utöver det vanliga!

När du kommer till New Delhi, Indiens huvudstad, kan alla intryck kännas överväldigande till en början. Här utgörs allt av kontraster. Moderna facilititeter möter ett historiskt kulturarv. Här vandrar fortfarande heliga kor på stadens gator. Det hektiska livet i en modern storstad samsas med symboler för en mångtusenårig kultur.

Det engelska språket dominerar i sorlet av de olika språk som talas i New Dehli. I dag kan de flesta som bor i huvudstaden prata engelska och språket breder snabbt ut sig i resten av landet. Studenter kommer till New Delhi från Indiens alla hörn för att lära sig just engelska eftersom det är möjligheternas språk. Den gamla delen av Delhi och New Delhi bildar tillsammans ett stadsområde där det bor 19 miljoner människor. Huvudstaden är landets administrativa och industriella centrum där de stora transportvägarna möts och kulturen har sitt huvudsäte.

I New Dehli kommer du att hänföras lika mycket av den pulserande och livliga staden som av den frid som infinner sig när du besöker de många häpnadsväckande monumenten. En resa till New Delhi blir en lektion i hur det är att leva i en mångmiljonstad. Ta chansen att lära dig engelska och få erfarenheter för livet under en språkresa till Indien!

Språkskolan i New Delhi; ILSC Education Group

ESL:s partnerskola ligger i södra New Delhi i två nyrenoverade byggnader. Här finns gott om plats för skolans rymliga och bekväma klassrum, ett uppehållsrum, ett datorrum och ett kök. Du har tillgång till gratis internet via Wifi på hela skolan. Samtliga klassrum är utrustade med luftkonditionering.

När du väljer att gå en språkkurs i Indien väljer du samtidigt en extraordinär och berikande upplevelse. Här träffar du studenter från Centralasien, Fjärran Östern och Europa, liksom ett stort antal indiska kursdeltagare som studerar med stort intresse och engagemang. Detta ger dig chansen att verkligen lära känna den indiska kulturen och den mångfald som formar detta enorma land.

Videoreportage

Ansökan och behörighet

Du anmäler dig till en språkkurs i Indien på ESL:s hemsida. Klicka här för att ställa frågor om anmälan eller annat.

Kostnader

ESL Språkutbildning utomlands erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning inför din språkresa till Indien. Du får hjälp med att arrangera språkresan från början till slut. Du garanteras alltid originalpriser från språkskolan. ESL kan dessutom erbjuda flera specialerbjudanden året runt. Kontakta gärna ESL för mer information om priser!

ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Vill du plugga ett språk utomlands? Då har du helt klart kommit rätt! ESL är en flerfaldigt prisbelönad språkreseförmedlare, och vi har hjälpt studenter att åka på språkresor i över 20 år. Hela fem gånger har vi blivit utsedda till...


Läs mer om ESL - Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Allmän engelska i New Dehli

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tel: 0812090600
www.esl.se


Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Allmän engelska i New Dehli via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Se alla skolans recensioner