Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Allmän engelska i Miami

ESL - Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Miami
Varierande
Heltid
Över 13 veckor
Engelska
Startdatum: Varje vecka, året runt - Miami

Språkresa - Allmän engelska i Miami

Språkresa till Miami med ESL

Vill du studera i Miami? Välj en språkresa till Miami med ESL!

Sol, bad och studier i engelska - kan det bli bättre? Miami är den ultimata badorten på USA:s östkust. Här finns en sandstrand som sträcker sig över tio kilometer. Det milda subtropiska klimatet (20°C på vintern) gör att man kan leva strandliv året runt. Nattklubbarna och pubarna lockar såväl världsstjärnor som studenter. Fuel, Bed eller Mansion, för att bara nämna de allra mest kända, kommer att ge dig oförglömliga utekvällar tillsammans med dina nya vänner. Miami är det perfekta resmålet för den som vill kombinera språkstudier med strandliv och fester!

ESL erbjuder språkkurser i engelska vid flera olika språkskolor i Miami. Språkkurserna varierar i längd, nivå och intensitet. ESL hjälper dig att hitta en språkresa till Miami som passar just dig och dina specifika behov och önskemål.

Vilken språkskola väljer du?

SOL Schools International: Ligger i skuggan av palmerna bara ett stenkast från den välkända stranden South Beach. Skolan erbjuder en bekväm och modern interiör och är en idealisk plats för dig som vill studera engelska i Miami.

Kaplan International Colleges: Belägen i Coral Gables, Miamis affärsdistrikt, cirka 45 minuter från South Beach. Här finns goda kommunikationer, närhet till många olika parker och två golfbanor.

EC: Kurscenter på Lincoln Road i Miamis livfulla centrum, i ett kvarter med många barer och restauranger. På endast tio minuter kan du promenera till stranden och berömda Ocean Drive. Väljer du att studera engelska här får du hjälp av erfarna och motiverade lärare.

Videoreportage

Ansökan och behörighet

Du anmäler dig till din språkresa på ESL:s hemsida. Där kan du också läsa mer om vilka olika språkkurser i engelska som erbjuds vid språkskolorna i Miami. Klicka här för att ställa frågor om anmälan eller annat.

Kostnader

ESL Språkutbildning utomlands erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning inför din språkkurs i Miami. Du får hjälp med att arrangera språkresan till Miami från början till slut. Du garanteras alltid originalpriser från språkskolorna. ESL kan dessutom erbjuda flera specialerbjudanden året runt. Kontakta gärna ESL för mer information om priser!

ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Vill du plugga ett språk utomlands? Då har du helt klart kommit rätt! ESL är en flerfaldigt prisbelönad språkreseförmedlare, och vi har hjälpt studenter att åka på språkresor i över 20 år. Hela fem gånger har vi blivit utsedda till...


Läs mer om ESL - Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Allmän engelska i Miami

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tel: 0812090600
www.esl.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Milla
(5)
Väldigt bra skola med mycket bra lärare! Läget var toppen, då det var nära till allting! Varje dag ordnade skolan aktiviteter och utflykter. ESL har jätte bra. Fick ett gott intryck på vårt möte och bra information.
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Allmän engelska i Miami via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Se alla skolans recensioner