Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Allmän engelska i Los Angeles

ESL - Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Los Angeles
Varierande
Heltid/deltid
Över 13 veckor
Startdatum: Varje vecka, året runt - Los Angeles

Språkresa - Allmän engelska i Los Angeles

Studera i LA med ESL

Drömmer du om att studera i LA? Åk på språkresa till Los Angeles med ESL Språkutbildning utomlands!

Du som drömmer om att studera i LA är långt ifrån ensam. Soliga Kalifornien lockar många internationella studenter varje år. Om det är just engelska i LA som lockar dig har du hittat helt rätt. ESL erbjuder språkkurser i engelska vid flera olika språkskolor i Los Angeles. Språkkurserna varierar i längd, nivå och intensitet. ESL hjälper dig att hitta en språkresa till Los Angeles som passar just dig och dina specifika behov och önskemål.

Att anlända till Los Angeles med flygplan är en overklig upplevelse. Efter att ha flugit över Grand Canyon, ser du de första husen dyka upp, husen som markerar slutet på öknen och början av den stora staden Los Angeles. Härifrån är det fortfarande en timmes flygtid över staden för att nå flyplatsen som är belägen vid kusten. Denna väldighet går i linje med allt annat du kommer uppleva i LA, där allting är större och mer enastående än någon annanstans. Livsstilen här är väldigt skön, tack vare klimatet, havet och den avslappnade atmosfären.

Videoreportage

Ansökan och behörighet

Du anmäler dig till din språkresa på ESL:s hemsida. Där kan du också läsa mer om vilka olika språkkurser i engelska som erbjuds vid språkskolorna i LA. Klicka här för att ställa frågor om anmälan eller annat.

Kostnader

ESL Språkutbildning utomlands erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning inför din språkkurs i LA. Du får hjälp med att arrangera språkresan till Los Angeles från början till slut. Du garanteras alltid originalpriser från språkskolorna. ESL kan dessutom erbjuda flera specialerbjudanden året runt. Kontakta gärna ESL för mer information om priser!

ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Vill du plugga ett språk utomlands? Då har du helt klart kommit rätt! ESL är en flerfaldigt prisbelönad språkreseförmedlare, och vi har hjälpt studenter att åka på språkresor i över 20 år. Hela fem gånger har vi blivit utsedda till...


Läs mer om ESL - Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Allmän engelska i Los Angeles

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tel: 0812090600
www.esl.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner.

Elin
(5)
Bra och rolig undervisning på skolan Embassy. Jag var i den högsta nivån under hela min studietid, men hörde bara gott ifrån andra klasser också. Long Beach var kanske lite väl långt ifrån själva Los Angeles så jag skulle rekommendera Santa Monica eller Hollywood för andra studenter.
Martina
(5)
Var i santa monica en månad tillsammans med min bästa kompis och det var bara så bra. Vi ville inte åka hem efetråt!
Kira
(5)
Skolans läge och fräscha lokaler var riktigt positivt. Riktigt bra lärare och en bra och professionell rektor. Kanske bara att en del elever var lite väl unga, 16-17 och lekte lite väl mycket med sina mobiler. Ingen tvekan om att jag skulle välja skolan igen och Santa Monica är en grym del av LA!
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Allmän engelska i Los Angeles via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Se alla skolans recensioner