Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Allmän engelska i London

ESL - Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
London
Varierande
Heltid
Över 3 veckor
Engelska
Startdatum: Varje vecka, året runt - London

Språkresa - Allmän engelska i London

Språkresa till London med ESL

Studera engelska i London på någon av ESL:s många språkresor!

Storbritanniens huvudstad sjuder verkligen av liv och det är en ultimat plats för en språkkurs i engelska. Du som vill studera engelska i London och samtidigt uppleva England har därmed hittat helt rätt! ESL erbjuder språkkurser i engelska vid flera olika språkskolor i London. Språkkurserna varierar i längd, nivå och intensitet. ESL hjälper dig att hitta en språkresa till London som passar just dig och dina behov!

Under din språkkurs i London finns mycket att upptäcka. Ströva omkring bland marknadsstånden i Camden eller Brick Lane, besök gallerier fyllda av klassiska och moderna mästerverk eller promenera på gatorna och upptäck pubar, klubbar, kaféer, teatrar och allt annat en storstad kan erbjuda. Sjung med i en musikal eller var med och skandera på en fotbollsmatch i Premier League. Njut av Waterloo Sunset och nattlivet i Soho. En sak är säker; du kommer aldrig sakna saker att se eller göra i denna stad.

ESL erbjuder en stor samling språkskolor runt om i London, belägna i allt från de grönskande stadsdelarna Wimbledon, Hampstead och Highgate, till det brusande West End. Oavsett var i London just du väljer att studera engelska, kommer du med stor sannolikhet att fastna för staden.

Videoreportage

Ansökan och behörighet

Du anmäler dig till din språkresa på ESL:s hemsida. Klicka här för att ställa frågor om anmälan eller annat.

Kostnader

ESL Språkutbildning utomlands erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning inför din språkkurs i London. Du får hjälp med att arrangera språkresan till London från början till slut. Du garanteras alltid originalpriser från språkskolorna. ESL kan dessutom erbjuda flera specialerbjudanden året runt. Kontakta gärna ESL för mer information om priser!

ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Vill du plugga ett språk utomlands? Då har du helt klart kommit rätt! ESL är en flerfaldigt prisbelönad språkreseförmedlare, och vi har hjälpt studenter att åka på språkresor i över 20 år. Hela fem gånger har vi blivit utsedda till...


Läs mer om ESL - Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Allmän engelska i London

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tel: 0812090600
www.esl.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 3 recensioner.

Sofia
(4)
Jag kom hem från min språkresa och skollan BSC den 20 december. Har fått minnen och vänner för livet. Tack så mycket för all hjälp! Allting från de jag kontaktade er i fråga om språkresa till de att jag kom hem har gått väldigt smidigt utan några problem alls. Livet i London gav mer smak och åker nu tillbaka till London den 25/1 för att söka ...
Visa mer
Tim
(4)
Svårt att beskriva utveckligen under bara en vecka. Fast jag kännde att jag blev bättre att prata engelska muntligt i grupp.
Cornelia
(5)
Från skolengelska till proffesionell engelska på kort tid. Allt skrivande var mycket nyttigt och något vi inte satsar lika mycket på i sverige i övrigt. Kontakten med ESL Kunde inte varit bättre, väldigt varm och vänlig telefonkontakt!
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Allmän engelska i London via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,3)
Baseras på 3 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Se alla skolans recensioner