Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Allmän engelska i Liverpool

ESL - Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Liverpool
Varierande
Heltid/deltid
Över 3 veckor
Engelska
Startdatum: Varje vecka, året runt - Liverpool

Språkresa - Allmän engelska i Liverpool

Språkresa till England med ESL

Upplev engelsk kultur och utveckla din engelska genom en språkresa till Liverpool!

Liverpool sattes på världskartan av the Beatles. Här finns också den kända fotbollsklubben med samma namn som staden, såväl som rivalen Everton. Det industriella kulturarvet, den rika arkitekturen, de många museerna och gallerierna i Liverpool bidrog till att staden blev europeisk kulturhuvudstad 2008.

Staden är en smältdegel av kulturer och kan därmed tillgodose alla önskemål du kan tänkas ha under din språkkurs i England. Liverpool är varierande och vibrerande, på dagen såväl som på natten. Kulturarv, popkultur, fridfullhet, hektiskt nattliv och allt däremellan gör att din språkresa till England blir en oförglömlig upplevelse.

Du som vill studera en språkkurs i Liverpool och samtidigt uppleva den engelska kulturen har med andra ord hittat helt rätt. ESL erbjuder språkkurser vid en centralt belägen skola i Liverpool. Språkkurserna varierar i längd, nivå och intensitet. ESL hjälper dig att ta fram en språkkurs som passar just dig och dina unika behov!

ESL:s samarbetsskola i Liverpool heter "Liverpool School of English" (LSE) och är belägen i Liverpools dynamiska centrum. Skolan är lätt att nå med allmänna kommunikationer och det går därför även lätt att ta sig till allt som Liverpool har att erbjuda i form av sport, musik, kultur och natur.

LSE är en liten och gemytlig skola där du studerar engelska samtidigt som du får vänner för livet. Om du vill möta ännu fler studenter tar du bara steget utanför skolans portar. Då befinner du dig i Liverpools universitetskvarter, ett område som sjuder av liv och ger dig goda möjligheter att prata engelska i en avslappnad miljö.

Videoreportage

Ansökan och behörighet

Du anmäler dig till din språkresa på ESL:s hemsida. Klicka här för att ställa frågor om anmälan eller annat.

Kostnader

ESL Språkutbildning utomlands erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning inför din språkkurs i Liverpool. Du får hjälp med att arrangera språkresan från början till slut. Du garanteras alltid originalpriser från språkskolorna. ESL kan dessutom erbjuda flera specialerbjudanden året runt. Kontakta gärna ESL för mer information om priser!

ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Vill du plugga ett språk utomlands? Då har du helt klart kommit rätt! ESL är en flerfaldigt prisbelönad språkreseförmedlare, och vi har hjälpt studenter att åka på språkresor i över 20 år. Hela fem gånger har vi blivit utsedda till...


Läs mer om ESL - Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Allmän engelska i Liverpool

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tel: 0812090600
www.esl.se


Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 4 recensioner.

Karolina
(4)
Jag gjorde stora framsteg när det gäller hur mycket jag vågar prata engelska under mina 8 veckor i Liverpool. Även grammatiken har blivit mycket bättre. Det som drog ner intrycket av mitt boende var att det var smutsigt och lortigt i badrum/toalett och köket. Men annars var huset fint, efter mycket städning :)
Lisa
(5)
Ja, jag känner mig mer säker i engelskan nu och anledningen till det är den sociala aspekten mellan elever (samt lärare). Mycket muntligt både i och utanför klassrummet.
Lisa
(5)
Jag är glad att jag valde Liverpool då det är en väldigt kulturell stad. Dessutom var det inte många svenskar där vilket gjorde att jag talade engelska hela tiden! Jag tror att när jag talar så är det mer flyt i språket och har ett lite mer utökat vokabulär, men annars så har det inte förbättrats jättemycket. Ligger man från början på en gan...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Allmän engelska i Liverpool via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,5)
Baseras på 4 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Se alla skolans recensioner