Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Allmän arabiska i Amman

ESL - Språkutbildning Utomlands
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Amman
Egen takt
Heltid
Över 13 veckor
Startdatum: Varje månad - Amman

Språkresa - Allmän arabiska i Amman

Språkresa - Allmän Arabiska i Amman

Vill du studera arabiska i en stad med tusenårig historia? 

Amman är Jordaniens huvudstad och har cirka två millioner invånare, vilket är nästan halva landets befolkning. Staden ligger mellan öknen och den bördiga Jordandalen och har ett behagligt klimat året om.

Här hittar du romerska ruiner, kaffehus, moskéer och annat som är typiskt för det jordanska livet. Här finns självklart också mer urbana stadsdelar med bostadsområden, köpcentrum, restauranger och kaféer, men du har också chansen att uppleva det traditionella Jordanien.

Staden grundades av ammoniterna under 1400-talet f.Kr.har spår från tusenåriga civilisationer. Upplev den traditionella, beduinska gästfriheten som Jordaniens invånare visar sina besökare. Du kommer aldrig att glömma Amman!

Spännande utbildning i historisk stad

Vår partnerskola Ali Baba International Centre ligger i hjärtat av Amman, nära stadens universitet. Det är ett säkert och trivsamt område, där gatorna är kantade av restauranger, affärer och hotell. Skolans lokaler är moderna, ljuga och rymliga och det finns 15 klassrum, ett bibliotek, läsrum och auditorium.

Skolans lärare är kunniga och har stor erfarenhet att undervisa utländska studenter i det arabiska språket och i landets kultur. De vill alla göra din språkresa så unik och minnesvärd som möjligt!

Ansökan och behörighet

Du behöver inga förkunskaper eller behörighet för att läsa arabiska i Amman. Allt som behövs är en vilja att lära sig! Om du vill anmäla dig till din språkresa så kan du göra det på ESL:s hemsida eller via telefon. På hemsidan kan du också läsa mer om vilka olika språkkurser i arabiska som erbjuds vid språkskolan i Amman. Beställ mer information!

Kostnader

ESL Språkutbildning utomlands erbjuder dig kostnadsfri och personlig rådgivning inför din språkkurs i Sevilla. Du får hjälp med att arrangera språkresan till Amman från början till slut. Du garanteras alltid originalpriser från språkskolorna. ESL kan dessutom erbjuda flera specialerbjudanden året runt. Kontakta gärna ESL för mer information om priser!

ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Vill du plugga ett språk utomlands? Då har du helt klart kommit rätt! ESL är en flerfaldigt prisbelönad språkreseförmedlare, och vi har hjälpt studenter att åka på språkresor i över 20 år. Hela fem gånger har vi blivit utsedda till...


Läs mer om ESL - Språkutbildning Utomlands och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Allmän arabiska i Amman

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till ESL - Språkutbildning Utomlands

ESL - Språkutbildning Utomlands

Drottninggatan 65
111 36 Stockholm

Tel: 0812090600
www.esl.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Erica
(5)
Amman är en stad med en del spännande områden. Lyckas man dessutom hitta "smultronställena", såsom bästa färskpressade juicehaket, billigaste shishacaféet, och godaste hommusstället; så är man för stunden i himmelriket. Utöver detta så är jag varken superimponerad eller onöjd med staden på något sätt. Dock njöt jag varje sekund av att åka utanfö...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Allmän arabiska i Amman via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 48 recensioner.
Se alla skolans recensioner