Visa studentum.se som: Mobil

Språkkurs - Engelska i Melbourne

EF Språkresor
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Melbourne
Varierande

Språkkurs - Engelska i Melbourne

Studera i Melbourne med EF

Åk på språkkurs till mångkulturella Melbourne

Förbättra din engelska med EF i populära och välkomnande Melbourne! 

Staden med drygt tre miljoner invånare är mycket omtyckt och här bor människor från världens alla hörn, inte minst svenskar. I Melbourne får du ta del av EF-skolans toppmoderna klassrum, designade för att optimera dina språkstudier, och du har också tillgång till skolans helt nya iLab. På plats finns en rymlig studentlounge där du kan umgås med dina nya vänner.

För mer information om Språkkurs - Engelska i Melbourne, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Videoreportage

Om du drömmer om att plugga i Australien har du hamnat helt rätt! Titta på filmen så får du se hur livet som student med EF i Melbourne kan se ut.

   

EF Education First Facebook

Kurstyper

EF erbjuder en rad olika kurstyper för alla språknivåer, se nedan. Mer information om de olika kurstyperna hittar du på EF:s hemsida.

EF Språkkurser
Finns tillgängliga på engelska, franska, tyska, spanska, italienska och mandarin.

 • EF Intensivkurs - Accelerera din språkutveckling - den mest populära kursen.
 • EF Allmän kurs - Ett allsidigt studieprogram för språkinlärning.
 • EF Baskurs - Kombinera dina språkstudier med en händelserik semester.
 • Tillvalsämnen - Förbättra dina språkkunskaper samtidig som du fördjupar dig inom ämnen som du verkligen är intresserad av.     
 • EF Teacher Training Courses - Karriärsutveckling och utlandsmöjligheter
 • EF:s längre kursprogram - Tillbringa nio spännande månader utomlands och tala ett nytt språk flytande när du kommer hem!

EF Examensförberedande kurser
Skaffa dig förutsättningarna för att lyckas på en internationell språkexamen!

 • EF Examensförberedande kurser - Samtliga Cambridge ESOL examina är välkända av 8500 arbetsgivare, universitet, och myndigheter världen över!
 • Övriga examensförberedande kurser och examina i engelska - Övriga examensförberedande kurser
 • Examina i övriga språk - Förbättra dina internationella karriärmöjligheter eller skaffa dig förutsättningar att studera på ett internationellt universitet.

EF Praktikprogram
Kombinera språkstudier med praktisk erfarenhet. 8-9 veckor eller 12+12 veckor.

 • EF Praktikprogram - Kombinera språkstudier med en praktik på åtta till nio veckor.
 • EF Praktikprogram Plus - Kombinera språkstudier med en internationell praktik under 12+12 veckor.

Boende i Melbourne

När du studerar engelska i Melbourne kan du åka på utflykt till the Twelve apostles.Hur du väljer att bo har stor betydelse för din upplevelse utomlands. EF erbjuder många olika boendealternativ – så att du kan välja det som passar just dig.

EF Värdfamilj
Att bo i ett privat hem erbjuder dig värme och säkerhet och en god inblick i det dagliga livet i din nya kultur. Dagliga kontakter med din värdfamilj kommer att berika dig med förståelse för den lokala kulturen och livsstilen. Du kommer att lära dig uttryck enklare och ditt uttal kommer att låta mer äkta och trovärdigt. EF har ett väletablerat nätverk av värdfamiljer, många av dem har tagit emot internationella EF-studenter i många år. Alla värdfamiljer är noggrant utvalda och intervjuade i hemmet och därefter regelbundet besökta och utvärderade av respektive skolas kunniga boendepersonal. Detta boendealternativ erbjuds på samtliga destinationer.

EF Studenthem
Vill du ha ett mer självständigt och flexibelt boende? EF:s studenthem och lägenheter utanför skolområdet ligger centralt och på bekvämt avstånd från skolan. Många EF studenthem erbjuder utmärkta bekvämligheter som lounger, välutrustade kök eller kafeteria på plats. De centrala lägena möjliggör enkel tillgång till lokala restauranger, nöjen, shopping och gym.

I Melbourne erbjuds studenthem med centralt läge och goda kommunikationsmöjligheter till EF-skolan. Just nu utvecklar EF nya boendealtarnativ. Vill du veta mer om detta så kan du höra av dig direkt till EF.

Kostnader

Hos EF tror de inte att en lösning passar alla när det gäller språkinlärning. Därför erbjuder de kurser som passar just dina behov. Med kursstarter varje måndag och kurser som sträcker sig från 2-52 veckor, kan du själv välja längd och intensitet på dina studier.

För att se aktuella priser samt mer information, gå in på utbildningens hemsida.

EF Språkresor

EF Språkresor

EF står för Education First och är världens största utbildningsanordnare. EF grundades 1965 och erbjuder idag mängder av olika utbildningsprogram – allt från språkresor, språkkurser och akademiska program utomlands, till kulturella utbytesprogram. EF:s mål är att "öppna" världen genom utbildning....


Läs mer om EF Språkresor och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkkurs - Engelska i Melbourne

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Kontaktuppgifter till EF Språkresor

EF Språkresor

Box 5761, Strandvägen 13B
114 87 Stockholm

Tel: 08-587 930 80


Beställ information

För att få mer information om utbildningen Språkkurs - Engelska i Melbourne från EF Språkresor, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,7)
Baseras på 23 recensioner.
Se alla skolans recensioner