Visa studentum.se som: Mobil

University of Worcester, EduPlanet

EduPlanet
Sammanfattning
Universitets- & högskoleutbildning
Worcester
Varierande
Heltid/deltid
CSN-berättigad
Engelska
Startdatum: - Worcester

Videoreportage

Studenten Milko från Bulgarien berättar om den vackra staden Worchester och varför han tycker att det är den perfekta platsen för universitetsstudier.

     

University of Worcester, EduPlanet

Utbildningar med Språkpunkten på University of WorcesterStudera i Worchester, England

Välkommen till University of Worcester, ett trevligt universitet med cirka 8000 studenter! Skolan är stor nog för att erbjuda många olika kurser och inriktningar men samtidigt har skolan en personlig känsla och personalen har tid att bry sig om varje enskild student. Bli inte förvånad om läraren kan ditt namn och hälsar i korridoren!

Campusområdet är grönt, frodigt och lugnt och inspirerar och motiverar till goda studieresultat. Skolans goda rykte har snabbt spridit sig runt världen och väljer du att läsa på University of Worcester så kommer du läsa tillsammans med brittiska såväl som internationella studenter från Asien, Afrika, Nordamerika och hela Europa. Campus ligger på promenadavstånd från centrala Worcester så det är lätt att ta sig in till stan och ta del av allt det utbud som city har att erbjuda.

Ytterligare en fördel med University of Worcester är att eleverna på skolan har en väldigt stark gemenskap, det finns över 35 olika klubbar och föreningar på skolan som studenter kan ta del av. Bland dessa finns till exempel en dramaklubb, mängder av olika sporter, kulturklubbar med mera. Som internationell student har du automatiskt medlemskap i dessa och kan fylla din fritid med massor av roliga aktiviteter.

EduPlanet hjälper dig kostnadsfritt med ansökan, information, CSN med mera när du vill anmäla dig till University of Worcester! Skolan är dessutom mycket prisvärd och du kan finansiera hela kursavgiften med studiemedel från CSN.

För mer information om University of Worcester, EduPlanet, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Så ansöker du

Vi skickar dig gärna vår ansökningsguide till skolan, kontakta oss i sådana fall.

I korthet gäller följande dokument för att kunna ansöka till skolan;

 • Skolans ansökningsformulär (den får du av oss på EduPlanet)
 • Kopia på ditt slutbetyg från gymnasiet
 • Referensbrev
 • Motivationsbrev
 • Tillräckliga engelskanivå, tex C i Engelska 6, eller 6.0 på IELTS-test.

Fritid

Utbildningar med Språkpunkten på University of WorcesterWorchester är en mysig stad som erbjuder det mesta, trevliga pubar och caféer och ett rikt kulturutbud. Årligen anordnas ett flertal festivaler i Worcester och om du vill åka till en större stad är Birmingham bara en kort tågresa bort och du når lätt London på några timmar.

Worchester har cirka 110 000 invånare. Det är en säker, medelstor stad med goda möjligheter för studenter som vill hitta ett extrajobb vid sidan av sina studier. Worchester har rankats som den 14:e mest polulära staden att bo i Storbritannien av det brittiska folket vilket är ett väldigt gott betyg. Floden River severn flyger genom staden och Worcester som stad är känd för sin fantastiska katedral.

Kurser

University of Worcester erbjuder kurser inom en rad spännande ämnen. Som student kan du välja att läsa en study abroad-termin på universitetet eller att förlägga hela din utbildning på skolan. Skolan erbjuder flera stora huvudområden som du kan läsa kurser inom, dessa är:

 • Education
 • Health and Society
 • Humanities and Creatice Arts
 • Science and Envorinment
 • Sport and Exercise Science
 • Business
 • Finance
 • Marketing
 • Accounting
 • Social Science
 • Graphic Design
 • Film
 • Computer Science
 • Game Design

Kostnader

Skolans kostnader hittar du på EduPlanets hemsida.

OBS att vår hjälp är gratis. Vi hjälper dig gärna med information, studierådgivning och ansökan.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: University of Worcester, EduPlanet

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Beställ information

För att få mer information om utbildningen University of Worcester, EduPlanet från EduPlanet, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns ännu inga recensioner för utbildningen.

Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 118 recensioner.
Se alla skolans recensioner

Du kanske också är intresserad av: