Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Tyska i Berlin på Tandem

EduPlanet
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Berlin
2-40 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Tyska
Startdatum: Varje måndag - Berlin
Sista ansökan: Löpande ansökningar

Språkresa - Tyska i Berlin på Tandem

Studera tyska i Berlin med Språkpunkten!Språkresa - Tyska på Tandem i Berlin

Vill du lära dig tyska och är nyfiken på den tyska kulturen? Sök då till Tandems språkkurser i Berlin genom Eduplanet. Här finns ett stort utbud av språkkurser på olika nivåer och du väljer hur länge du stannar!

”Skolan höll hög kvalitet, hade bra bemötande och service samt hade väldigt bra lärare. Eleverna på skolan var seriösa även dem. Valuta för pengarna hos Tandem Berlin!”
- Joakim 28 år, 16 veckor

Tandem startade sin utbildningsverksamhet år 1983 och ligger i det moderna området Prenzlauer Berg i Berlin. Skolan består av ett duktigt team av lärare och små undervisningsgrupper. För att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse i Berlin anordnar skolan flera kulturella aktiviteter per vecka som du är välkommen att hänga med på!

Berlin - konst, kultur och kaféerSpråkresa - Tyska på Tandem i Berlin

Berlin är en stad som har otroligt mycket att erbjuda. Här finns allt från de senaste modetrenderna, stort utbud av konst och kultur, häftiga nattklubbar och barer. 

Prenzlauer Berg, området där Tandem ligger, är idag ett av Berlins populäraste områden. Det är en grönskande men även dynamisk del av huvudstaden där kaféer och butiker poppar upp regelbundet. Gillar du konst, kultur och second hand är detta området för dig.

Vad vill du se och göra under din vistelse i Berlin? Det stora utbudet av aktiviteter gör att du garanterat inte kommer att få tråkigt, utan snarare får svårt att välja bland allt. Upplev Kreutzberg, ett mångkulturellt område i staden eller shoppa loss i Berlin Mitte. Eller varför inte tillbringa en heldag i trendiga Friedrichshain? I Berlin finns det historiska parlamentet (Reichstag), det judiska minnesmonumentet, de historiska avenyerna runt Potsdamer Platz och Brandenburger Tor – och såklart Berlinmuren.

För mer information om Språkresa - Tyska i Berlin på Tandem, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

För vem?

Är tyska något helt nytt för dig eller vill du kanske damma av dina gamla gymnasiekunskaper? Då är den här språkkursen perfekt för dig! Du behöver inga erfarenheter av det tyska språket sedan tidigare.  Är du intresserad av att lära dig tyska i dess "hemmiljö" och samtidigt ta del av Berlins stora utbud av shopping, historia, kultur och uteliv, då ska du åka till Tandem, för en prisvärd, lärorik, upplevelse! För att få åka på denna språkresa ska du ha fyllt 18år.

Detta är en av de mindre språkskolorna i Berlin och passar extra bra för dig som är på en låg nivå i tyska och som sätter priset i första hand. Kontakta Eduplanet redan idag för aktuella priser!

Kurser

Lär dig tyska i en familjär miljö

Tandem erbjuder en språkkurs med 20 lektioner i veckan. Undervisningen sker i mindre grupper med utbildade och pedagogiska lärare. Skolan är till sin storlek inte särskilt stor, vilket skapar en familjär stämning. Lektionerna är vanligtvis under antingen förmiddagen eller eftermiddagen.

Kursstarter sker regelbundet och ansökningar tas emot löpande. Ta kontakt med Eduplanet här.

Lektioner per vecka: 20

I denna språkkurs ges fyra stycken tyskalektioner om dagen. Undervisningen sker i mindre grupper för att varje student ska ha möjlighet att lära sig så mycket som möjligt. Lärarna är pedagogiska och har god undervisningserfarenhet.

Kurslitteratur kostar ca 30 € och betalas av dig som student var 8e vecka. Under juli och augusti är kurslitteraturen utan kostnad, böcker finns också att låna i receptionen.

Skolan är ganska liten och har inte samma resurser som våra andra skolor men undervisningen är bra och lärarna är mycket sympatiska. Stämningen på skolan men även i klassrumet är normalt sett lite mer avslappnad än på de andra skolorna i Berlin.

Lektionerna äger rum på antingen för- eller eftermiddagen. Detta meddelas dig närmare kursstart!

Boende

Inneboende med tysk värd

Tandem Berlin kan hjälpa dig boka boende för din språkkurs. Vanligt är att bo inneboende hos en tysk värd - student som du eller yrkesverksam. Priserna är oftast väldigt schyssta och du bor centralt i Berlins heta stadsdelar. Kontakta gärna Eduplanet om du vill ha mera information om boende i Berlin.

Examen & Intyg

För information om examen och diplom, vänligen kontakta Eduplanet.

Kostnader

Alla priser hittar du på Eduplanets hemsida. OBS att vi inte har några pålägg och att våra priser ofta ligger under skolans priser. Vi har en lägsta prisgaranti!

Vi hjälper dig också med ansökan om studiemedel till CSN.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Tyska i Berlin på Tandem

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

Joakim 28 år, 16 veckor på Tandem Berlin
(5)
Skolan höll hög kvalitet, hade bra bemötande och service samt hade väldigt bra lärare. Eleverna på skolan var seriösa även dem. Valuta för pengarna hos Tandem Berlin!
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Tyska i Berlin på Tandem via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner