Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Spanska i Valencia på International House

EduPlanet
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Valencia
Upp till 40 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Spanska

Språkresa - Spanska i Valencia på International House

Språkresa - Spanska på International House i ValenciaSpråkresa - Spanska på International House i Valencia

Espanolé International House i Valencia är en medelstor skola som erbjuder högkvalitativ spanskaundervisning i en vänlig och modern miljö. Skolan är perfekt belägen mitt i centrala Valencia i den gamla delan av stan. IH Valencia har trevliga lokaler som nyligen renoverats och det finns även en trevlig takterass.

Alla lärare på skolan är välutbildade och har god erfarenhet av att undervisa spanska, dessutom deltar de ofta i aktiviteter skolan anordnar som middagar och utflykter. 

Skolan har ett generöst utbud av fritidsaktiviteter för sina studenter, exempelvis stadsvandring och välkomstparty, museum, salsakvällar, filmkvällar med mera.

I Valencia finns någonting för alla, standen är modern men är samtidigt rik på historia och kultur. Staden har ett fantastiskt klimat och närhet till fantastiska stränder samt ett stort utbud av fritidsaktiviteter.

För mer information om Språkresa - Spanska i Valencia på International House, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fritid

I Valencia finns någonting för alla, staden är modern men är samtidigt rik på historia och kultur. Staden har ett ljuvligt klimat, mycket gröna ytor, spännande arkitektur och närhet till fantastiska stränder, samt ett stort utbud av nöjen och aktiviteter.

Fritid

Under din tid i Valencia kan du bland annat se fram emot strandliv, shopping, goda middagar, ett bra uteliv och goda möjligheter att uppleva spansk kultur och historia. Valencia är en stad som verkligen erbjuder något för alla och passar framförallt dig som trivs i en större stad med ett rikt utbud av nöjen och aktiviteter.

Skolan har ett generöst utbud av aktiviteter för sina studenter såsom stadsvandringar, välkomstparty, besök på museum och marknader, paellaparty, tävlingar, sportaktiviteter, teater, salsakvällar, filmvisningar, picknick på stranden, shopping med mera. Minst 4 aktiviteter per vecka är kostnadsfria. Man har även möjlighet att följa med på heldagsutflykter på helgerna mot en mindre kostnad som betalas på plats.

Kurser

Språkkurs i spanska 20 lekt/v

Standardkurs i spanska med 4 lektioner per dag måndag till fredag. Undervisningen sker i små grupper med internationella deltagare och tar upp språkets alla moment. Kursen finns på olika nivåer så den passar både dig som läst spanska tidigare och för dig som är helt nybörjare. Vanligtvis förmiddagslektioner.

Språkkurs i spanska 25 lekt/v

Intensivkurs i spanska som ovan men med 5 extra lektioner i grupp med tonvikt på konversation. Passar dig som önskar utveckla språkets alla moment men med extra tonvikt på det muntliga: konversation och vokabulär.

Allmän spanska + affärsspanska  20+5

Kursupplägget liknar kursen ovan med 20 lektioner per vecka + 5 lektioner med språkträning inom Business Spanish/ affärsspanska. Kursen passar dig som använder, eller kommer att använda, spanska i ditt arbete.

Spanska & Segling

Segling är stort i Valencia och IH erbjuder en kurs där du kan kombinera lektioner i spanska med segling. Kursen innehåller 20 lektioner språkkurs i spanska per vecka plus segling under eftermiddagarna. Kan passa både dig som är en van seglare eller dig som är nybörjare.

Spanska & Volontärarbete

Kombinera en 2 veckors spanskakurs vid IH Valencia med efterföljande volontärarbete under valfri tid, minst 6 veckor. Volontärprojekten finns inom olika områden så som utbildning, miljö och omvårdnad/sjukvård. Kursstart ca 1-2 gånger per månad.

Boende

IH Valencia erbjuder ett antal noga utvalda boenden för sina kursdeltagare. Välj mellan att boka boende under hela din vistelse i Valencia eller bara för dina första veckor. Följande alternativ finns:

Delad lägenhet

Bo med andra kursdeltagare i delade lägenheter i enkelrum (eget rum) eller i dubbelrum (delat rum). Tillgång till gemensamt kök och badrum. Städning av allmänna utrymmen ingår 2 ggr/ vecka, lakan ingår. Alla kostnader är inkluderade. Lägenheterna ligger vanligtvis på promenadavstånd från skolan och centrum av Valencia. Delad lägenhet är ett trevligt sätt att bo på om man vill dela boende med andra studenter och kunna laga sin egen mat.

Värdfamilj

Boende i noga utvalda spanska värdfamiljer där man har sitt eget rum (enkelrum) och halvpension inkluderat. Halvpension innebär att man äter frukost och middag hos familjen. Det finns även möjlighet att boka endast frukostpension eller med helpension. Boende i värdfamilj ger dig möjlighet till extra språkträning och en inblick i den spanska kulturen, mat-traditionen och det spanska vardagslivet. Boende i värdfamilj passar alla åldrar!

Residens

Studentresidens där man kan bo i enkelrum eller dubbelrum med andra studenter. Möjlighet till egen matlagning finns eller möjlighet att boka frukost, halvpension eller helpension.

Egen lägenhet/ Studio

Detta boende passar dig som önskar ett mer självständigt boendealternativ. Lägenheten kan passa en eller två personer och man har ett eget litet kök och badrum samt tvättmaskin. Städning ingår varannan vecka. Lakan ingår.

Kostnader

Alla priser hittar du på Eduplanets hemsida. OBS att vi inte har några pålägg och att våra priser ofta ligger under skolans priser. Vi har en lägsta prisgaranti!

Vi hjälper dig också med ansökan om studiemedel till CSN.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Spanska i Valencia på International House

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Elin
(4)
Skolan Espanolé ligger mitt i centrum, vilket jag tyckte var bra. Den var fräsch med många klassrum och även många duktiga lärare. Alla kunde inte engelska men det gick bra ändå med undervisningen. Alla de lärare jag hade var mycket trevliga och lärde ut spanska på ett bra sätt med en blandning av att sitta med läroboken och göra övningar till i...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Spanska i Valencia på International House via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner