Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa – Spanska i Palma på International House

EduPlanet
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Palma
Varierande
Heltid
CSN-berättigad
Spanska
Startdatum: Varje måndag - Palma
Sista ansökan: Löpande ansökningar

Språkresa – Spanska i Palma på International House

Åk på språkresa till Mallorca med Språkpunkten!

Studera spanska på Mallorca!

Vill du lära dig spanska och ta del av den spanska kulturen under en tid? Åk då på språkresa till Palma på Mallorca med Eduplanet! Här kan du välja kurslängd och intensitet efter dina kunskaper och samtidigt njuta av en skön vistelse med sol och bad.

”Intim skola och mycket trevliga lärare!”
- Hanna 23 år, 3 veckor

Mitt i centrala Palma finns skolan International House (IH Palma) med sina tre våningar med klassrum, datasal och studierum. Gamla stan är bara tio minuter bort och alldeles runt hörnet finns ett rikt utbud av restauranger, kaféer och barer. Femton minuter bort är stranden.

För mer information om Språkresa – Spanska i Palma på International House, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Boende och Fritid

Studera spanska i Palma!Mallorcas huvudstad

I Mallorcas huvudstad Palma bor 300 000 invånare, men besöks årligen av mängder av turister. Det är en väldigt vacker stad med flera stränder, små parker och pittoreska gränder. Här finns mysiga små tapasbarer och klubbar för dig som gillar ett pulserande nattliv.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din vistelse på Mallorca anordnar IH Palma regelbundet aktiviteter för studenterna. Du kan delta i filmvisningar, utbyteskvällar, besök till sevärdheter och kvällsaktiviteter. Allt sådant är dock frivilligt att delta i.

Värdfamilj – ett bra sätt att uppleva Spanien

IH Palma har olika boendealternativ för dig i Palma. Vill du snabbt lära dig spanska och komma i kontakt med den spanska kulturen är ett bra sätt att bo i värdfamilj. Här ingår halvpension eller frukostpension, beroende på vad du väljer. Alla andra bekvämligheter du kan behöva finns också. Du kan även välja att bo i värdfamilj, fast med tillgång till eget badrum och tvättservice.

Ytterligare ett alternativ är att du delar lägenhet med andra studenter.

Alla boenden ligger på mindre än tjugo minuters gångavstånd från skolan. För mer information om de olika boendena, vänligen ta kontakt med Eduplanet.

Kurser

Spanskakurser på olika nivåer

IH Palma erbjuder språkkurser i spanska på olika nivåer och längder.

Du väljer fritt mellan dessa:

  • Standardkurs: 20 lektioner i veckan måndag till fredag. Kulturella och sociala aktiviteter ingår på sidan av studierna. Fokus ligger på att lära sig prata och förstå spanska, men en del grammatik ingår förstås också.
  • Spanska + segling: I samarbete med ett seglingsföretag erbjuder Eduplanet en spanskakurs med 20 lektioner i veckan plus 15 timmar segling på sidan om studierna. Finns för alla nivåer.
  • Privatlektioner: Valfritt antal spanskalektioner per vecka med en privatlärare. Skräddarsys efter dina behov.
  • 50+ kurs: 15 lektioner i veckan måndag till fredag. Riktar sig till studenter som är över 50 år. Finns i alla nivåer. Sociala aktiviteter anordnas på sidan av studierna. Fokus i undervisningen ligger på att du ska lära dig prata och förstå spanska.

”Härlig upplevelse att både ha intensiva studier, knyta nya kontakter samt uppleva allt som finns både i vardagsliv, natur, kultur, stad. Samtidigt träna det språk du studerar - Är en perfekt kombination.”
- Maria 49 år, 3 veckor

Kursstarter varje måndag. Du måste ha fyllt 16 år för att kunna gå en språkkurs på IH Palma.

Kostnader

Alla priser hittar du på Eduplanets hemsida. OBS att vi inte har några pålägg och att våra priser ofta ligger under skolans priser. Vi har en lägsta prisgaranti!

Vi hjälper dig också med ansökan om studiemedel till CSN.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa – Spanska i Palma på International House

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Maria
(4)
Härlig upplevelse att både ha intensiva studier, knyta nya kontakter samt uppleva allt som finns både i vardagsliv, natur, kultur, stad. Samtidigt träna det språk du studerar - Är en perfekt kombination.
Beställ information

För att få mer information om Språkresa – Spanska i Palma på International House via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,0)
Baseras på 1 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner