Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Spanska i Malaga på Languages Plus

EduPlanet
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Malaga
Upp till 40 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Spanska

Språkresa - Spanska i Malaga på Languages Plus

Språkresa - Spanska på Languages Plus i MalagaSpråkresa - Spanska på Languages Plus i Malaga

Languages Plus (LP) är en känd språkorganisation med skolor på många platser runtomkring i världen. Skolans utlärningsmetoder går ut på att blanda praktik, teori och nöje.

Ofta hålls lektionerna på någon av skolans blomsterprydda terasser. Det händer även att lärarna tar med sina elever till något av fiken på strandpromenaden och håller sin lektion här, vid medelhavskusten till doften av saltvatten med utsikt över havet.

En stor del av undervisningen riktas mot det muntliga och man får konversera mycket. Languages Plus är en av Malagas bästa skolor med utmärkta lärare och undervisning i små grupper. Languages Plus har 7 olika språknivåer, anpassade för att kunna ta emot så många studenter som möjligt med varierande förkunskaper.

Skolan är belägen i El Palo ca 20 minuter från centrum. El Palo har ett eget litet centrum, många barer och restauranger längs strandpromenaden och inte minst en lång strand med härligt bad. Bostäderna ligger oftast i närheten av skolan och med gångavstånd både till skolan och till havet. El Palo är fylld av internationella studenter från alla världens håll och kanter. Samtidigt som det har fått en internationell prägel erbjuder detta charmiga samhälle typiska spanska barer och caféer där man kan koppla av med en mojito eller sangría efter sin språkkurs.

För mer information om Språkresa - Spanska i Malaga på Languages Plus, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fritid

Málaga är beläget i södra Spanien och innebär värme, sol och stränder. Tack vare sin trevliga atmosfär och sitt milda klimat har staden blivit en populär destination för språkstudenter från hela världen.

Fritid

Den livliga strandpromenaden i El Palo är vad som lockar mest, både för internationella studenter och för spanjorer. Här kan du äta gott på någon av de många skaldjursrestaurangerna eller ta en drink på skolans "hemmapub" La Tortuga, där välkomstfester för nya studenter anordnas varje måndag. Du kan också shoppa loss i de billiga smyckesstånden eller hyra en vattenscooter och ge dig ut på det inbjudande Medelhavet.

Skolan erbjuder ett frivilligt aktivitetsprogram för de flesta dagarna, där ingår bland annat danslektioner, sportevenemang och besök till diverse sevärdheter. Skolan anordnar även dags- och helgutflykter till närliggande städer och länder såsom Sevilla, Granada och Marocko.

Utöver detta finns ett stort utbud inne i Málaga. Picassomuséet, med verk donerade till staden av Picassos familj, är en populär turistattraktion. Staden är även känd för sin katedral la Manquita, den enarmade, som fått sitt namn av att den saknar ett av sina torn. Man kan även strosa runt på stadens alla torg, i de färgsprakande parkerna och besöka stadens strand.

Kurser

Språkkurs i spanska

Med 20 lektioner per vecka. Maximalt 8 studenter per klass. Kan läsas från 2 veckor. Denna språkkurs fokuserar på konversation, hör- och läsförståelse plus spansk kultur och grammatik.

Intensiv språkkurs i spanska

Med 30 lektioner per vecka. Maximalt 8 studenter per klass. Kan läsas från 1 vecka. Språkkursen fokuserar på konversation, hör- och läsförståelse plus spansk kultur och grammatik.

Privatlektioner

För dig som önskar skräddarsydd undervisning och vill få ut så mycket som möjligt av vistelsen i Malaga. 2 lektioner per dag som kan kombineras med en standardkurs i grupp. Det går också att välja att endast ta privatlektioner; 10, 20 eller 30 lektioner per vecka.

Boende

Vi på Eduplanet erbjuder följande boendealterntiv vilka du kan boka för hela din studieperiod eller endast för de första veckorna om du istället planerar att sedan leta eget boende i Málaga.

Delad lägenhet

Populärt boendealternativ där man kan välja att bo i enkelrum (eget rum) eller dubbelrum (delat rum) i en lägenhet tillsammans med andra studenter. Vanligtvis är man ca 3-6 studenter i en lägenhet och har gemensamt kök och badrum. Lägenheterna är fullt utrustade och lakan ingår. Tänk på att ta med egen handduk. Alla lägenheter ligger på gångavstånd från skolan vilket är smidigt.

Värdfamilj

Boende i spansk familj med halvpension (frukost och middag). Passar dig som söker extra språkträning och en större inblick i den spanska kulturen, maten, traditioner och vardagslivet.

Egen lägenhet/ Studio

Egen liten lägenhet för 1-2 personer med eget kök och badrum, balkong eller uteplats. Trevligt semesterboende som passar dig som söker ett självständigt boende ofta under en kortare period. Skolans Studios är fulltutrustade och lakan ingår. Ta med egen handduk.

Kostnader

Alla priser hittar du på Eduplanets hemsida. OBS att vi inte har några pålägg och att våra priser ofta ligger under skolans priser. Vi har en lägsta prisgaranti!

Vi hjälper dig också med ansökan om studiemedel till CSN.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Spanska i Malaga på Languages Plus

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Natalie
(5)
Jag har haft en helt fantastisk upplevelse på Malaga Plus (LP)! Lärarna är jättebra och sprider en familjär stämning i skolan, trevliga och hjälpsamma. Jag har lärt mig jättemycket spanska samt mycket om olika kulturer då studenter från olika delar av världen kommer dit för att lära sig spanska. Detta har verkligen vart den roligaste upplevelsen...
Visa mer
Sara
(5)
Att åka till Malaga för att läsa spanska var något av det bästa jag gjort. Innan jag åkte kunde jag ingen spanska alls men efter fyra månader kan jag nu både prata och förstå. Lärarna på Malaga Languages Plus är otroligt engagerade och ser till att undervisningen är anpassad för just dig. Du lär dig inte bara spanska utan även om den spanska kul...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Spanska i Malaga på Languages Plus via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner