Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Spanska i Madrid på Don Quijote

EduPlanet
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Madrid
Upp till 40 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Spanska

Språkresa - Spanska i Madrid på Don Quijote

Språkresa - spanska i barcelonaSpråkresa - Spanska på Don Quijote i Madrid

Don Quijote är en av de allra mest populära språkorganisationerna i Spanien med språkkurser på många destinationer. Don Quijote satsar på att erbjuda språkkurser med hög kvalitet genom personal och lärare med lång erfarenhet av språkundervisning och med hjälp av eget kursmaterial, framarbetat av skolans egna språklärare.

Don Quijote Spanien finns idag i Salamanca, Barcelona, Granada, Madrid, Sevilla och Valencia. En stark kursledning, små grupper och duktiga lärare har gjort skolans språkkurser extremt populära.

I huvudstaden Madrid ligger Don Quiojte´s skola i en äldre, mycket charmig byggnad med tre våningar. Skolbyggnaden känns pampig och har en äldre känsla samtidigt som interiören är modern, ljus och luftig.

Skolan ligger nära universitetet i centrala Madrid, inte långt ifrån Plaza de Espana, så i kvarteren kring skolan finns många studenter.

För mer information om Språkresa - Spanska i Madrid på Don Quijote, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fritid

Staden

Madrid är Spaniens huvudstad och den största staden i landet - det märks! De som väljer att åka hit på språkresa gör det främst för kombinationen av det rikliga utbudet av affärer, nöjen, kultur, fotbollsevenemang, restauranger, barer och inte minst det sprudlande livet på alla fascinerande platser att besöka. Staden kallas för "Staden som aldrig sover" och upplevs som väldigt spansk. Med andra ord en stad för den som vill ha mycket av allt och inte bara en bra språkkurs.

Madrid sover aldrig, vilket har bevittnats av tusentals studenter som åkt hit på språkresor och levt livet. Det vitala nattlivet vaknar sent och kulturutbudet är enormt. Denna stad har helt klart något att erbjuda de allra flesta.

Fritid

Don Quijote erbjuder ett spännande aktivitets- och utflyktsprogram för sina kursdeltagare vilket är ett utmärkt tillfälle att träna språket ytterligare, träffa vänner samt se och uppleva mer av allt Madrid har att erbjuda!

Aktiviteter under eftermiddagar och kvällar kan vara alltifrån guidade turer, föredrag, filmvisningar, danslektioner, se en fotbollsmatch med Real eller Atletico Madrid, besök till Prado eller Thyssénmuséet, tapaskvällar och mycket annat! Under helgerna anordnas ibland dags- eller helgutflykter till närliggande platser eller städer.

Kurser

Språkkurs i spanska och kultur 20+5

Språkkurs med 20+5 lektioner per vecka varav 20 lektioner i spanska samt 5 lektioner som ofta är föreläsningar eller workshops som tar upp kulturella ämnen och aktuella händelser. Max 10 deltagare per grupp. Kursstart varje måndag året om.

Språkkurs i spanska och kultur 30+5

Denna språkkurs har 30+5 lektioner per vecka, varav 20 lektioner är vanliga grupplektioner, 10 lektioner är konversationskurs och 5 lektioner/workshops tar upp kulturella ämnen och aktuella händelser. Max 10 studenter per grupp.

Förberedande examenskurs

Förberedande språkkurs för DELE examination. Dessa språkkurser startar i maj, augusti och november och består av 20 spanskalektioner i veckan.

Boende

Delad lägenhet

Välj mellan enkelrum (eget sovrum) eller dubbelrum (delat sovrum) och med gemensamt kök och badrum. Boendet delas med andra studenter från skolan och ofta är man mellan 3-6 studenter per lägenhet. Lägenheterna är fullt utrustade. Lakan ingår. Trådlöst internet finns i de flesta lägenheterna.

Familj

Boende i enkelrum eller dubbelrum i noga utvalda spanska värdfamiljer. Halvpension ingår vilket betyder att man får frukost och middag hos sin värd. Detta boende kan varmt rekommenderas för dig som söker extra språkträning och att komma närmare den spanska kulturen och vardagslivet.

Residens

Boende i enkelrum eller dubbelrum på något av skolans studentresidens. Du har inte tillgång till kök utan kan istället välja att ha frukost, halvpension eller helpension inkluderat. Wifi, lakan och städning ingår.

Kostnader

Alla priser hittar du på Eduplanets hemsida. OBS att vi inte har några pålägg och att våra priser ofta ligger under skolans priser. Vi har en lägsta prisgaranti!

Vi hjälper dig också med ansökan om studiemedel till CSN.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Spanska i Madrid på Don Quijote

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Camilla
(4)
De lärarna jag hade (de flesta av dem) var helt fantastiska, aldrig träffat så bra lärare i mitt liv. Jag älskar Madrid det är en fantastiskt stad! Jag hade en toppentid!
Eric
(5)
En bra skola, rekommenderar varmt.
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Spanska i Madrid på Don Quijote via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner