Visa studentum.se som: Mobil

Språkresa - Spanska i Cadiz på SIC

EduPlanet
Sammanfattning
Språkutbildning / Volontärresor
Cádiz
Upp till 40 veckor
Heltid
CSN-berättigad
Spanska

Språkresa - Spanska i Cadiz på SIC

språkresa - spanska i cadizSpråkresa - Spanska på Spanish in Cadiz, i Cádiz

Spanish in Cadiz är en modern skola som ligger i centrala Cádiz med bara ett par minuters promenad till stadens historiska centrum. Från skolan har du nära till kommunikationer och endast 30 meter till havet och stranden.

Spanish in Cadiz finner du stora, ljusa luftkonditionerade klassrum, ett samlingsrum med TV och läshörna och datarum för studenterna. Du som har med dig egen dator kan koppla upp dig på skolans trådlösa nätverk både i och utanför skolan.

Spanish in Cadiz målsättning är att du ska få en oförglömlig tid i Spanien vilket personalen försöker uppnå genom att ge en personlig undervisning i spanska förenad med sociala aktiviteter. Skolans metod är att indela undervisningen i olika områden såsom grammatik, lingvistik och spansk kultur, för att underlätta inlärningen av det spanska språket och den spanska kulturen.

Cádiz är huvudstaden i provinsen med samma namn och har 160 000 invånare. Staden är belägen på en halvö på spanska sydkusten och är en av världens äldsta sjöstäder.

För mer information om Språkresa - Spanska i Cadiz på SIC, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fritid

Cádiz är huvudstaden i provinsen med samma namn och har 160 000 invånare. Staden är belägen på en halvö på spanska sydkusten och är en av världens äldsta sjöstäder. Här skiner solen mer än 300 dagar per år! 

Fritid

Strandliv och vattensporter toppar listan på nöjen i Cádiz, men staden erbjuder även ett rikt kulturliv och en mängd nöjen som biografer, casinon, barer och klubbar. Aktiviteter som skolan anordnar är bland annat flamencokurser, middagar och tävlingar mellan lärare och studenter. Varje fredag går lärare och studenter ut på tapaskväll! Skolan erbjuder ibland även längre helgutflykter till platser som t ex Jerez, El Puerto, Sevilla och Marocko.

Kurser

Språkkurs i spanska och kultur 25 lekt/v

med 25 lektioner i veckan. Maximalt 7 elever per grupp. Denna språkkurs är indelad i 2 timmar konversation och 3 timmar grammatik per dag.

Språkkurs i spanska och kultur 25+5 lekt/v

med 25 lektioner i konversation och grammatik plus 5 timmar "one to one" per vecka. Passar dig som vill ha en mer effektiv språkkurs.

Kombinationskurs

Lektioner per vecka: 25+5

Intensivkurs med 25 lektioner (som ovan) + 5 privatlektioner per vecka i spanska. Passar dig som vill ha en mer skräddarsydd språkträning och en effektiv inlärning. Lektionstid måndag - fredag mellan ca kl 09.00-13.30 + 13.30-14.30.

DELE examenskurs

Lektioner per vecka: 25

Språkkurs med 25 lektioner per vecka som förbereder inför en DELE-examen. Lektionstid måndag - fredag mellan ca kl 09.00-13.30.

Spanska & Flamenco

Lektioner per vecka: 20+10

Språkkurs i spanska med 20 lektioner + 10 lektioner flamenco per vecka!

Spanska + Gitarr

Lektioner per vecka: 25+5

Språkkurs i spanska i Cadiz med 25 lektioner + 5 privatlektioner i gitarr. Passar såväl nybörjaren som den som är mer avancerad i utövandet.

Spanska för Turism

Lektioner per vecka: 25

Spansk språkkurs i Cadiz med 25 lektioner per vecka. 3 lektioner grammatik och 2 lektioner spanska för Turism. Kursstart varje måndag.

Affärsspråk

Lektioner per vecka: 25

Språkkurs i spanska med 25 lektioner per vecka varav 3 lektioner är spansk grammatik och 2 lektioner spanska för arbetet/ affärsspanska. Passar dig som använder eller kommer att använda spanska i ditt arbete.

Spanish + Culture & Society

Lektioner per vecka: 25

Språkkurs i spanska med 25 lektioner per vecka.

Privatlektioner

Lektioner per vecka: Valfritt

Kombinera gärna en språkkurs i grupp med privatlektioner, valfritt antal.

Boende

Studentresidens

Skolans residensboende har bra standard och ligger mitt i centrum. I en neoklassisk byggnad bor du på en av två våningar, antingen i dubbel- eller enkelrum. Varje våning har 8 rum. Allrum, kök, badrum och tvättrum delas med andra studenter och personal finns på plats dygnet runt. På varje våning finns det gott om duschar (7st) och toaletter (6 st). Städ av allmänna utrymmen ingår en gång per vecka, men du ansvarar själv för att städa ditt eget rum. Om du vill ha tillgång till internet i residenset så kostar det extra (ca 24 eur/månad). Skulle du känna för att äta ute, ligger residenset mitt i city med närhet till allt Cádiz har att erbjuda. Till skolan tar det ca 20 minuter att gå eller 5 min med bussen.

Se gärna skolans egen film om residensboendet i Cádiz på Eduplanets hemsida!

Värdfamilj

Boende i noga utvald spansk familj med halvpension (frukost och middag) alternativt helpension. Passar dig som söker extra språkträning och en större inblick i den spanska kulturen, maten, traditionerna och vardagslivet. Alla familjer har fått fylla i ett frågeformulär med personlig information (ålder, storlek på familjen, läge osv). Informationen används för att matcha studenter med passande familj. Alla studenter får också betygsätta sin familj innan hemresa, detta gör att skolan kan se till att de håller en bra standard. Alla familjer bor nära skolan, oftast på gångavstånd.

Egen lägenhet

Skolan kan hjälpa till att boka privata lägenheter med hög standard och av varierande storlek. Priserna för egen lägenhet är betydligt högre än för de andra boendealternativen.

Kostnader

Alla priser hittar du på Eduplanets hemsida. OBS att vi inte har några pålägg och att våra priser ofta ligger under skolans priser. Vi har en lägsta prisgaranti!

Vi hjälper dig också med ansökan om studiemedel till CSN.

EduPlanet

EduPlanet

EduPlanet Utlandsstudier

Vill du studera en språkkurs eller utbildning utomlands? Eduplanet (före detta Språkpunkten) har hjälpt svenskar komma ut i världen och studera sedan 1982. Detta gör Eduplanet till ett av Sveriges äldsta företag i branschen! På Eduplanet är man stolta över att ha...


Läs mer om EduPlanet och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Lämna en intresseanmälan om du vill veta mer om utbildningen: Språkresa - Spanska i Cadiz på SIC

 Få mer information via mail

 Ickebindande

 Kostnadsfritt

Hitta till utbildaren

EduPlanet

Sysslomansgatan 35 A, Box 2097
750 02 Uppsala


Recensioner

Gisela
(4)
Jag ville se Spanien, mer än som turist, och det fick jag verkligen chansen att göra i Cadiz. Jag kände mig otroligt hemma i staden och kommer definitivt att återvända. Jag fick höra från många andra studenter på skolan som hade varit runt på många orter i Spanien att Cadiz var överläget bäst när det kommer till att plugga spanska och att de där...
Visa mer
Thore
(5)
Skolan är mycket trevlig med en skolpersonal som vill lära dig språket samt ge dig ett gott skratt. Lektionerna behöver inte alltid vara att lyssna på lärarna utan dem kan faktiskt anpassa sig efter dina behov. Skolan lär även ut om hur det är att leva i Spanien samt att du får en inblick hur det är att vara spanjor/spanjorska! Jag trivdes mycke...
Visa mer
Beställ information

För att få mer information om Språkresa - Spanska i Cadiz på SIC via mejl, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
(4,5)
Baseras på 2 recensioner.
Se alla recensioner för utbildningen
Skolrecensioner
(4,6)
Baseras på 115 recensioner.
Se alla skolans recensioner